Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Felizgultam a saját testemre,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felizgultam a saját testemre, mit tegyek? 18/l

Figyelt kérdés
Eddig nem volt SEMMI HASONLÓ.. Ma délután eszembe jutott, hogy fürdeni kéne, minden a megszokott módon ment, de amikor a puncimhoz értem, el kezdtem rajta a szőrt simogatni, és húzogatni. Ez még nem is volt furcsa, de ilyet sem nagyon szoktam, csak ameddig meg mosom, de most valahogy nagyon tetszett, és egy órán át csináltam úgy, hogy észre sem vettem, csak kb 5 percnek tűnt.. Akkor vettem észre, amikor anyum haza jött munkából, mert tudtam, hogy 2 előtt mentem be, és én csak simogatom, és annyit veszek észre, hogy haza jött.(3 után jött) És eszembe jutott, hogy akkor már egy órája ezt csinálom, és nagyon meg ijedtem, és nagyon fel is izgultam egyszerre.. A szívem nagyon gyorsan dobogott, és a puncim is hírtelen vörös lett. Fel álltam gyorsan, és ahogy megláttam magam a tükörbe, valahogy a melleim is nagyon meg tetszettek, és akaratom ellenére szinte magától rá mentek a kezeim, és el kezdtem fogdosni. Ekkor még jobban megijedtem, és valamiért zavarba is jöttem, tiszta vörös volt a fejem, és a szivem majd ki ugrott a helyéről.. Aztán 5 perc múlva kb abba tudtam hagyni a fogdosást, és gyorsan felöltöztem.. De utána is gyorsan vert még a szivem, és csak a melleimre, és a puncimra tudtam gondolni, de most is. A Legszívesebben most is fogdosnm magam, és maztiznék magamra, de nem merek.. Szerintetek mit tegyek, és miért történt ez?
2016. márc. 31. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sokszor megkívánom a saját testem, szerintem semmi rossz dolog nincs ebben, masztizz, masztizni jó.

24L

2016. márc. 31. 21:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Mit tegyél? Csináld még!;) Nincs ebben semmi. A fiúkat szereted?
2016. márc. 31. 22:48
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
10-es! A 7-es hozzászólónak igaza van. Te meg tanulj biológiát. :P
2016. ápr. 1. 10:43
 14/17 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz azzal aki szerint nem szép, szerintem sokkal nőiesebb és izgatóbb ha csík mint egy csupasz... a férfiak a nőkre buknak nem a kislányokra... amúgy meg ne zavartasd magad nyugodtan masztizz egyet és lenyugszol.
2016. ápr. 1. 14:41
 15/17 anonim ***** válasza:
# 14, mondd azt, hogy te sé a férfiak akiket ismersz. Én eddig nem találkoztam olyan férfivel akinek bejött volna a szőrös. Kinek mi. Ne általánosíts. Kinek a szőke, kinek a barna. Ez ízlés kérdése. Ezen nem kellene vitatkozni. Nekem a csupasz.
2016. ápr. 1. 14:49
 16/17 anonim ***** válasza:

Ezen általában túlesik mindenki kora serdülő korban 10-12 évesen, de semmi gond, hogy ez most jött el nálad.

Vonulj el, lazíts, csak arra figyelj, hogy ne egyedüli szórakozásod legyen.

2016. ápr. 4. 19:09
 17/17 anonim ***** válasza:
Nyalogasd a labfejed
2016. jún. 16. 09:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!