Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Mit tegyek. Ha nem tudok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek. Ha nem tudok dűlőre jutni a saját érzéseimmel?

Figyelt kérdés
Mi..lenne a legjobb döntés? évek óta egy pár vagyunk.. kisebb szünetekkel..de mindig vissza találtunk egymáshoz..és nem tudjuk elengedni a másikat.. próbáltunk tovább lépni ..másokkal..de nem ment egyikünknek sem...de eljött az a pont amikor úgy érzem belefáradtam..az örökös harcba..h megtartsam... úgy érzem nem vagyok elég neki ...de van amikor egyszerűen az van bennem ..h nélküle nem megy..

2016. márc. 4. 17:06
 1/4 anonim ***** válasza:
91%
Engedd át az életnek az irányítást. Nem mindig kell neked harcolni. Gondold át neked jó-e vele, megéri-e veszekedni, megéri-e ez a se veled se nélküled kapcsolat. Megéri-e neked idegeskedni. Mit kapsz tőle & vele? Neked jobb lesz vele & mellette vagy rosszabb. Utána mérlegeld a válaszokat és hagyd hogy az élet sodorjon egy kicsit.
2016. márc. 4. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
Kedves elő kommentelő :) lehet igazad van ..és majd az élet meghozza a változást :)
2016. márc. 4. 17:17
 3/4 anonim ***** válasza:

Kicsit részleteznéd? Nem tudjuk miért mentek szét.

Ez a szitu sokminden lehet, az abúzív kapcsolattól az unalomból együttlevésig. Szívesen segítek, de írj lécci ezekre választ:

1. Mi motivál kit arra, hogy szétmenjetek?

2. Ki kezdeményezi a szüneteket?

3. Ki indítja újra a kapcsolatot?

4. Az örökös harc az, amikor együtt vagytok? Vagy az hogy visszasírd magad hozzá?

5. Rögtön másik kapcsolatba lépsz bele? Nincs olyan, hogy nincs senkid, és jól vagy egyedül? Miért?

2016. márc. 4. 22:12
 4/4 A kérdező kommentje:

1:- Mindkettönkbe felmerült már párszor ez a kérdés.

2:- Igazságszerint erre nincs jó válasz..mert általába egy 3 személy jelenléte miat mentünk szét az elmult évekbe.

3:- A párom, minden alkalommal ő szeretné ujra kezdeni..egy darabig haverkét probált felém közeledni aztán..ujra vissza akar kapni.

4:- Sosem sirtam magam vissza hozzá..én nem az a fajta ember vagyok. Az amikor egy pár vagyunk..és sok próbláma..

5:- Én egyszer léptem másik kapcsolatba ..és az is egy nagyon hosszu szünet után volt..mert 7 éve vagyunk ugymod egy pár. Volt olyan h egyedül voltam és nem volt senkim...és elvoltam..

2016. márc. 5. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!