Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek. Ha nem tudok dűlőre jutni a saját érzéseimmel?
Kicsit részleteznéd? Nem tudjuk miért mentek szét.
Ez a szitu sokminden lehet, az abúzív kapcsolattól az unalomból együttlevésig. Szívesen segítek, de írj lécci ezekre választ:
1. Mi motivál kit arra, hogy szétmenjetek?
2. Ki kezdeményezi a szüneteket?
3. Ki indítja újra a kapcsolatot?
4. Az örökös harc az, amikor együtt vagytok? Vagy az hogy visszasírd magad hozzá?
5. Rögtön másik kapcsolatba lépsz bele? Nincs olyan, hogy nincs senkid, és jól vagy egyedül? Miért?
1:- Mindkettönkbe felmerült már párszor ez a kérdés.
2:- Igazságszerint erre nincs jó válasz..mert általába egy 3 személy jelenléte miat mentünk szét az elmult évekbe.
3:- A párom, minden alkalommal ő szeretné ujra kezdeni..egy darabig haverkét probált felém közeledni aztán..ujra vissza akar kapni.
4:- Sosem sirtam magam vissza hozzá..én nem az a fajta ember vagyok. Az amikor egy pár vagyunk..és sok próbláma..
5:- Én egyszer léptem másik kapcsolatba ..és az is egy nagyon hosszu szünet után volt..mert 7 éve vagyunk ugymod egy pár. Volt olyan h egyedül voltam és nem volt senkim...és elvoltam..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!