Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordul hogy egy nő 40 évesen döbben rá hogy a saját neméhez (is) vonzódik?
Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 13:49
3/12 anonim válasza:
szerintem eddig is tudta,csak leplezte
4/12 anonim válasza:
Nekem van is ilyen ismerősöm. amikor együtt dolgoztunk 3 éve, még férfi párja volt. Most találkoztam vele a napokban és egy nővel él együtt.49 éves.
6/12 anonim válasza:
Mindig izgatott a saját nemem, de szégyelltem, titkoltam, 40 fölött volt annyi bátorságom, hogy lépjek is.
7/12 anonim válasza:
Persze.
A társadalmi nyomás erős, és különösen abban az időszakban nem volt olyan biztos dolog melegnek lenni.
A 80as-90es években lementél a klubba, és másról se volt szó, csak hogy ki halt meg, vagy ki haldoklik, és senki nem tudta hogy pontosan miért és hogyan. Ezen kívül a családból, melóhelyről, albérletből is könnyedén ki lett az ember penderítve ha elterjedtek róla a "hírek".
8/12 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy 40 évesen döbben rá. Előtte is vonzódott, csak valamiért nem merte/akarta megélni.
9/12 anonim válasza:
Manapság már minden lehetséges így a beteg magatartás is.
10/12 anonim válasza:
Egy picit részleteznéd hogy mit csináltok ti ott 40 éves fejjel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!