Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felizgultam a saját testemre, mit tegyek? 18/l
Én undorodnék magamtól ha szőrös lennék.
Egyébként ez egyszerű maszturbálás. Természetes. Mit tegyél? Szexelj vagy maszturbálj.
N
"el kezdtem rajta a szőrt simogatni, és húzogatni. "
Ez undorító.
25F
Előfordul.
Nyugodtan masztizz tükör előtt.
Senkinek nem ártasz vele!
Kerdezo2016 üzenete:
Nincs igazad… Én tudom, mert a 80-as években nőttem föl. Hülyeség. Szakemberek is igazolják, hogy káros. Meg gondold el. A természetes az azért van, mert szükség van rá. Érted?
A nőgyógyászok véleménye pedig egységes. Mellesleg gondolkozz, abszolút jó, ha kint pusztul el a baci, mielőtt bejut a méhnyakhoz, nem? Jusson eszedbe, hogy AZÉRT van a szőr, mert SZÜKSÉGES. Logikusan van az emberi test megcsinálva, úgy van jól, ahogy van! Ha az lenne a divat, kiműtetnéd a körmeidet, mert pl. az van a filmekben, vagy az a divat? Nem.
A váladékot le lehet mosni. De INKÁBB kívül legyen a baci, mert akkor nem jut be (ÉS, nem vág be az estére átázott mocskos bugyi, a szőr eleve melegít is. ÉS, védi a bőrt, meg a hüvelyt. A tanga meg úgy, hogy nincs szőr – az egy futószalag a végbéltől a vagináig a baciknak. És mellesleg, a fiúk szeretik a ti állításotok szerint "rossz" szagokat.
Az IZZADÁS az nem baj, még mindig véd és Szerinted amíg nem találták fel a borotvát, addig a lányok szenvedtek? Még betét se volt, havikötőket mostak a lányok maguknak a mensi idején! Neked meg baj az izzadás? Nem jó borotválni. Ha húzódik, le lehet rövidre nyírni. Be meg nem pállik egy nap alatt, este fürdesz, nem? Mi lenne Veled, ha sivatagba mennél expedícióra és egy hátig se borotva, se víz? A TEST önmagát védi. Azért van a szőr is. Még hogy undorító a szőr... Még ilyet... Na ezt hozta a szabados testiség divatja - meg a természetes hüvelyflóra kiírtását - jutnak fel a bacik akadálytalanul és kész a HPV, meg a méhnyakrák. Tudod, olvasott vagyok ebben. 37/F"
Akkor legyen a nőnek a karja és a combja is szőrös? És pisilés után én mindig nedves törlőkendőt használok, ha szőrös lenne akkor min. zuhany kellene. Ez a férfi szerintem nőt nem dugott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!