Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Hogyan lehetséges?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges?

Figyelt kérdés

Hogyan, illetve hol házasodhat össze két lány, itt Magyarországon? A barátnőmmel már lassan 2 éve együtt vagyunk, és jövőre szeretnénk összeházasodni.

Hol lehetséges ez?

Templomi esküvőt szeretnénk, de tanácstalanok vagyunk.

Értelmes és normális válaszokat várok, homofóbok kíméljenek!

Köszönöm.

2015. nov. 28. 13:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
28%

9 vagyok

mivel úrvacsorát írtál ez gondolom a reformátusokról szól

ebben sajnos kevésbé vagyok jártas így inkább most csak a katolikusokról írnék

amiket felsoroltál nagyjából általánosan elfogadott bűnök a kereszténységben

viszont a házasság magával jár az oltári szentség magadhoz vételével is ez pedig csak tisztán lehetséges vagyis előtte meg kell bánnod a bűneidet utána meggyónni a papnak aki kiszabja rád a büntetést és ha ezt őszintén csinálod akkor Isten megbocsájtja a bűneid

vagyis az egyház még emberölés után is engedi a házasságot ha követed a protokollt mivel az abortuszt annak tartják így itt pont ez lenne a helyzet

jelen esetben meg tudnák bánni hogy a saját nemükhöz vonzódnak utána meggyónják feloldozást nyernek

és ők is szépen összeházasodhatnak

de nem egymással hanem két különböző férfivel

mégegyszer ez egy nemzetközi társaság aminek meg vannak a saját szokásai szabályai és hogy ezeken mikor és hogy változtatgatnak

ebbe senki nem szólhat bele és nem példáulozgathat

ha holnaptól elfogadnák hogy marslakókkal is házasodhatsz attól a melegek még továbbra sem háborohgatnak hogy akkor ők is akarnak ha a marslakóknak lehet

az egyház dönti el hogy ki vehet rész a kis szertartásukon

ha alapítanék egy klubbot amiben lenne egy olyan szertartás hogy 8 és 10 év közötti feketebőrű kislányok haját egymás után 2x végigsimítom és valami oknál fogva ez annyira megteszene az embereknek hogy ők is jönnének hogy az ő fejüket is simizzem 3x vagy hoznak a Kovácsék a 13 éves Józsikát hogy "naaa csak egyszer simítsam már végig a haját akkor tuti felveszik a kiszemelt középiskolába"

egyszerűen semmi beleszólásuk a hogy a saját klubomban milyen rituálékat és szertartásokat végzek

alapítsanak saját vallást mint az anglikánok hogy lehessen válni

csináljanak a leszbik meg melegek egy saját vallást ahol összeházasodhatnak és ne az általuk kiszemeletre akarják rákényszeríteni az akaratukat

ilyen erővel én is dörömbölhetnék náluk hogy házasodni akarok pedig már van egy feleségem de mégegyet el akarok venni templomban mert az arab haveromnak is 2 felesége van

egyszerűen ez nem így megy fogadják el hogy ez a vallás megveti őket és az életüket és ne akarjanak részt venni a szertartásaikon

keressenek olyat hol szívesen látják őket

2015. nov. 29. 03:36
 12/12 anonim ***** válasza:

értem mit mondasz, és mint látod, én is írtam korábban, hogy nem értem az indítékot, amiért a melegek egyházi esküvőt szeretnének, mivel az egyház elutasítja őket.

De továbbra sem jó az érvelésed. Nem az úrvacsorán van a hangsúly, mert a katolikusoknál is van gyónás meg áldozás, szóval mindegy hogy minek nevezzük.

Tudom, hogy hogy megy ez, hogy megbánod, imádkozol stb. és megbocsátást nyersz. Tudom jól, mert évekig nagyon vallásos voltam. Ennek ellenére nincs olyan, hogy "ezek általánosan elfogadott, bocsánatos bűnök". Le van írva a Bibliában, punktum. Van aki komolyan veszi és betartja, és van a nagy többség, aki meg megfilozofálja magának, hogy ezt nem is úgy kell érteni stb.

Nyilván, adott egy pár, eljár jegyesoktatásra, az utolsó pár hétben/hónapban nem szexel, templomba jár és imádkoznak, hogy ők megbánták a bűneiket. Azt mondja nekik a pap, hogy oké, most már összeházasodhattok, megbocsátást nyertetek. De akkor most nézzük meg, hogy ki az, aki hirtelen megbánja, hogy már 16 éves kora óta szexel a párjával, miközben csak 25 évesen házasodnak össze. Vagy: az én szüleim is szépen elmondtak, hogy "a gyermekeimet katolikus szellemben nevelem...." . Látod, milyen szép katolikus lettem. Megkérdeztehed azt is, hogy vajon hányszor vittek templomba, vagy hogy imádkoztunk-e együtt. Nem mintha haragudnék ezekért, sőt... na mindegy, a lényeg, hogy amint már mondtam, 10 párból elenyészően kevés lenne azok száma, akik valóban foglalkoznak azzal, hogy mik az egyház szabályai. Csak annyi, hogy egy szép fehér ruha alatt ez nem látszik, míg az elég feltűnő, ha két szép fehér ruha van.

Szerintem egyszerűen az a probléma, hogy mi itt Európában túlságosan bele vagyunk nevelve ezekbe a szokásokba. Ha nincs templomi esküvőd, az már nem is esküvő. Csak egy papír. Bezzeg, ha pap ad össze, az tök más.

2015. nov. 29. 09:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!