Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Csaladalapitas, lehetseges ez?
Elsőre egy nagy orgiát képzeltem el, de az inkabb a 2 apára megoldas.
.. De ettol fuggetlenul probaljatok ki :)
2015. júl. 16. 16:48
2/10 A kérdező kommentje:
ez rendkivul hasznos volt.:)
Nem hiszem hogy erre van megoldás bár ki tudja én még nem hallottam ilyesmiről akkor már csináljátok inkább úgy hogy mindketten kihordtok 1-1 gyereket és mindkettőre a sajátotok ként tekintetek.
2015. júl. 16. 16:57
Egyikőtök megtermékenyített petesejtjét beültetik és a másik kihordja.
2015. júl. 16. 17:03
5/10 A kérdező kommentje:
ehhh nem tudom...oszinten szolva attol felek hogy a gyerkoc majd nem fog ram is szulojekent tekinteni.. vagy hogy esetleg en nem tudnam magamenak erezni. szornyu lenne. :((
6/10 A kérdező kommentje:
4-es! Koszonom azthiszem errol hallottam csak nem remlett.. remelem lehetses ez.. :))🌈🌈💖💖
7/10 anonim válasza:
Én pedig arról hallottam amit a kérdésedben írtál:D csak aza probléma,hogy egyelőre csak patkányokon kísérleteznek ezzel a módszerrel,de remélem mire a családalapításhoz érek ez fejlődni fog:D
2015. júl. 17. 10:08
8/10 anonim válasza:
Én is hallottam erről az eljárásról, de én úgy hallottam, hogy a DNS-t rakják valahogy át egy spermiumba és úgy termékenyítik meg. Még teszt fázisban van, szóval olyan 5-10 év múlva. és rohadt drága lesz, bár ez relatív...
2015. júl. 17. 22:48
A rohadt drága mit takar? 500.000? 5.000.000? 10.000.000?
2015. júl. 18. 18:20
Ne aggódj ezen! A vér szerinti köteléknél ezerszer fontosabb a szeretet. De most komolyan. Nagyon sokan élnek a nem vér szerinti apukájukkal/anyukájukkal, vannak örökbefogadott gyerekek is, és sajátjuknak tekintik a nem vér szerinti szülőt :)
És egész biztos, hogy te is fogod őt szeretni és magadnak érezni :)
Amit kérdezel, na azzal én (személy szerint) nem játszanék. Hogy két petesejtből legyen egy ember O.o Elég ijesztő gondolat (pedig én is leszbi vagyok).
Ha ő hordja ki a te petesejted vagy fordítva, vérségi kötelék akkor sem lesz. Genetikailag a petesejtet adó anya lesz a vérszerinti anya, a másik anyához genetikailag(de csak úgy) nem fog kötődni.
2015. júl. 20. 08:01
Kapcsolódó kérdések: