Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, mi a baj velem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, mi a baj velem?

Figyelt kérdés

18 vagyok, mindig is a lányok tetszettek de csak most van komolyabb kapcsolatom (először)

Nagyon szerelmes vagyok a lányba, ezért ma lefeküdtem vele.

Mégis... úgy érzem nem erre számítottam...

Csodálatos volt az egész, nagyon intim és romantikus, és élveztem amit ő csinált velem de amikor ràm került a sor... az orális része nem tetszett. Pedig felizgat, nagyon is, de az íze nem jó...

Mégis mi a baj velem?

Egyértelmű, hogy sosem fogok a férfiakhoz vonzódni, de akkor "az" miért nem tetszett? Egy heteró barátnőm mondta hogy ez bizonyitja hogy nem vagyok leszbikus. Hát ha nem, akkor mi? Heteró biztos nem.

/Egy összezavarodott lány/

2015. okt. 31. 02:42
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2015. okt. 31. 11:54
 12/17 anonim ***** válasza:

Ez megesik, bármilyen nemű pár esetén. Gyakoribb mint hinnéd.

Nekem az első barátnőmmel volt az, hogy a bőre illata nem tettszett. Nagyon nem. Minden más rendben volt, de a bőre kesernyés, fura szagú volt (nem izzadság, és nem a tusfürdő szaga volt). Őrjöngtem tőle, mert legszívesebben belefúrtam volna magam a hajába, csókoltam volna a nyakát de helyette öklendezhetnékem volt.

Ettől még bejött a csaj, bejönnek a nők úgy általában.

Szvsz neked is, a haverod hülye, vagy csak tapasztalatlan.

2015. okt. 31. 13:30
 13/17 anonim ***** válasza:

Az ízt még az elfogyasztott ételek is befolyásolják...

Íme egy izgalmas cikk:

[link]

2015. okt. 31. 16:33
 14/17 A kérdező kommentje:
Milyen haverom? O.o
2015. okt. 31. 17:44
 15/17 anonim ***** válasza:
"Egy heteró barátnőm mondta hogy ez bizonyitja hogy nem vagyok leszbikus" - szerintem erre gondolt:)
2015. nov. 1. 07:07
 16/17 A kérdező kommentje:
ja... érdekes, nem szoktam havernak mondani...:D
2015. nov. 1. 11:05
 17/17 anonim ***** válasza:

Közvetlenül fürdés után a lányok ízét én nagyon gyengén éreztem. Másrészt meg alap dolognak tartom, hogy szex előtt mindketten megfürödjünk.

Ha mégis fura, ez inkább azért van, mert még szokatlan. Én a spermával voltam így: először zavart, ma meg ha nem is tartom finomnak, de elmegy, nincs vele baj.

2015. nov. 20. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!