Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, mi a baj velem?
18 vagyok, mindig is a lányok tetszettek de csak most van komolyabb kapcsolatom (először)
Nagyon szerelmes vagyok a lányba, ezért ma lefeküdtem vele.
Mégis... úgy érzem nem erre számítottam...
Csodálatos volt az egész, nagyon intim és romantikus, és élveztem amit ő csinált velem de amikor ràm került a sor... az orális része nem tetszett. Pedig felizgat, nagyon is, de az íze nem jó...
Mégis mi a baj velem?
Egyértelmű, hogy sosem fogok a férfiakhoz vonzódni, de akkor "az" miért nem tetszett? Egy heteró barátnőm mondta hogy ez bizonyitja hogy nem vagyok leszbikus. Hát ha nem, akkor mi? Heteró biztos nem.
/Egy összezavarodott lány/
Ez megesik, bármilyen nemű pár esetén. Gyakoribb mint hinnéd.
Nekem az első barátnőmmel volt az, hogy a bőre illata nem tettszett. Nagyon nem. Minden más rendben volt, de a bőre kesernyés, fura szagú volt (nem izzadság, és nem a tusfürdő szaga volt). Őrjöngtem tőle, mert legszívesebben belefúrtam volna magam a hajába, csókoltam volna a nyakát de helyette öklendezhetnékem volt.
Ettől még bejött a csaj, bejönnek a nők úgy általában.
Szvsz neked is, a haverod hülye, vagy csak tapasztalatlan.
Közvetlenül fürdés után a lányok ízét én nagyon gyengén éreztem. Másrészt meg alap dolognak tartom, hogy szex előtt mindketten megfürödjünk.
Ha mégis fura, ez inkább azért van, mert még szokatlan. Én a spermával voltam így: először zavart, ma meg ha nem is tartom finomnak, de elmegy, nincs vele baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!