Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Most biszex vagyok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most biszex vagyok?

Figyelt kérdés
Van pàrom!De a nöket is megnèzem ès fantàziàlok is róluk hogy milyen lenne ujra növel (màr pròbàltam règen)Hogy mondjam el a pàromnak ha tènyleg bi vagyok? 23N
2015. okt. 9. 18:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Elmeleti sikon ennyi info alapjan igen
2015. okt. 9. 18:28
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

ha te úgy gondolod, hogy tényleg biszex vagy, akkor szerintem egyszer ülj le, amikor egyedül vagy, és gondolkozz kicsit el rajta. tegyél fel magadnak kérdéseket. ezt ne csak egyszer tedd meg, hanem többször, más-más napokon.

én például ugyanezt csináltam, amikor felmerült bennem a gyanú. először tagadtam, ezért a magamnak feltett kérdésekre nem olyan választ adtam, amilyet szerettem volna, hanem olyat, amit a társadalom elvárna tőlem. idővel viszont megszoktam, hogy ilyen vagyok, és kész, és akkor megint feltettem ezeket a kérdéseket, és teljesen másmilyen válaszokat adtam.

pl.: ugyanolyan érzésed van, mikor meglátsz egy szép nőt, mint amikor meglátsz egy helyes pasit?

ehhez kell egy kis idő, hagyd leülepedni. ha már jobban hozzászoktál ehhez a gondolathoz, könnyebb gondolkodni rajta.

kívűlállóként senki más nem érti meg teljesen, hogy mi zajlik le benned, ezért a legjobb, ha te magad jössz rá a válaszra.

ha biztos vagy benne, akkor pedig nem kell rajta filózni, csak meg kell szokni, hogy más szemmel tekintesz a világra.

mielőtt bárkinek elmondanád, először te fogadd el magad. ez lehet, hogy bénán hangzik, de ha még bizonytalan vagy, vagy nem vagy biztos, és úgy mondod el valakinek, hogy te biszex vagy, hogy közben ez látszik rajtad, akkor nem fogják neked elhinni, vagy megpróbálnak "lebeszélni" róla.

azt tudd meg még, hogy a párodnak mi a véleménye a melegekről, leszbikusokról, biszexuálisokról, és társaikról. hogy ő mit gondol, mi az a biszexualitás, hogy elhiszi-e, hogy valaki tényleg két vagy több nemhez vonzódik, stb.

ezen túl pedig a te saját döntésed, hogy elmondod-e neki vagy bárki másnak, vagy nem. arra készülj fel, hogy nem mindenki fog örömében cigánykereket hányni a hír hallatára.

remélem, tudtam segíteni :)

16 bi lány

2015. okt. 10. 12:41
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szèpen #2 vàlaszolo!Remèlem sikerül majd magamban tisztàzni az èrzèseket mert most nagyon zavaros minden!
2015. okt. 10. 15:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Miért vagy ezen meglepődve? Minden nőben meg van a leszbikus hajlam.
2015. okt. 13. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!