Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex vagyok? (tobbi lent)
Figyelt kérdés
Mostanaban egyre tobbet erzek egy osztalytarsnom irant. Allandoan a segget es a melleit bamulom... Orakon tobbszor is fantazialtam arrol, hogy 'olyan' csinalunk egymassal. Egyebkent eddig csak sracokrol fantazialtam, szoval lehet, hogy ez csak valami fellangolas? Szuz vagyok meg egyebkent.
18/l
2015. szept. 2. 14:10
1/6 anonim válasza:
Szerintem ennyi még bőven belefér az egészséges kiváncsiság körébe hetero kereteken belül ^^
2/6 anonim válasza:
Szerintem csak kíváncsi vagy még :)
3/6 anonim válasza:
Ha tartósan izgat és tényleg meg is tennéd, akkor lehet. Ha te sem tudod, biztos csak akkor lesz ha kipróbáltad és tetszik, vagy érzelmi síkon is történik valami.
5/6 anonim válasza:
Első kettővel egyetértve, ez még inkább csak kiváncsiság.
Véleményem szerint igazábol akkor fog végérvényesen eldölni, hogy biszex vagy e, ha kiprobáltad, elkezdted a szexuális életet.
6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, koszonom mindenkinek. Meglatjuk mi lesz...:)
2015. szept. 2. 17:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!