Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok őszintén kiprobálnád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén kiprobálnád?

Figyelt kérdés

Minden lányban benne van?Lányok ti kiprobálnátok lánnyal?Akár kiváncsiságbol vagy esetleg más miatt?Ha igen akkor hol a határ?

kor?

2015. okt. 8. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
Oszinten? Lehet hogy fiatal vagyok, de reg bennem van. Ha lehet igy mondani a bakancslistamon rajta van hogy egyszer majd kiprobaljam lannyal is. A gondolat is izgat, masreszt erdekel vagyok hogy ez csak kivancsisag, vagy valoban vagyok-e erre. 14/l
2016. jan. 5. 19:59
 42/51 anonim ***** válasza:
Nem próbàlnàm ki,nem vagyok ferdehajlamú szerencsére.Egyébként ez a hajlam gyakoribb a férfiaknàl,mint a nőknél.
2016. jan. 12. 21:22
 43/51 anonim ***** válasza:

Igen, nagyin ki akarom próbálni lánnyal. Nem feltétlen kettesben, inkább 3an vagy 4en. Vagy 2lány + 1 fiúval

15L

2016. jan. 12. 21:23
 44/51 anonim ***** válasza:
54%
Igy vegigolvasva arra jutottam,hogy tulajdonkeppen szinte minden no b'zerans...
2016. jan. 12. 21:53
 45/51 anonim válasza:

Lánnyal voltam legelőször, nagyon jó volt, most barátom van, és a helyzet az, hogy hiányzik valami, talán a csajoknál kéne maradnom.

18/L

2016. jan. 13. 00:59
 46/51 anonim ***** válasza:

ajándék volt a barátomnak a 3as. jó volt de nem az igazi,valami hiányzott.

utána probáltam csak lánnyal de valami nem oké.

úgyhogy ott volt a határ.

30/N

nem kérek privátot,nem ismerkedek.

2016. jan. 13. 18:35
 47/51 anonim ***** válasza:
Kizárt...nem vonz ,nem izgat kicsit sem egy másik nő...
2016. febr. 5. 20:29
 48/51 anonim válasza:
87%
Én már kipróbáltam a legjobb barátnőmmel, vele volt az első szexuális kapcsolatom. Előre megterveztük, hogy akkor most kinyaljuk egymást, és nagyon jó volt, tetszett! Én szűz vagyok, ő már nem. Egyszeri alkalom volt, de szívesen megismételném :) ha egy szép nőt látok, az engem is vonz. Biszexnek tartom magam, de jobban húzok a férfiak felé :D
2016. febr. 6. 16:14
 49/51 anonim válasza:

Mindenképp. Szerintem is izgató.

18/L

2016. febr. 6. 19:23
 50/51 anonim ***** válasza:

42!

Ebben tevedsz!

2016. febr. 6. 19:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!