Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Most őszintén. Harry Styles jó pasi?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04
(A hosszú hajú srác az, ha valaki nem tudná)
Nektek bejön?
A korotokat mindenképpen írjátok, előre is köszönöm!
2015. aug. 28. 02:00
1/28 anonim válasza:
Én utálom. Szerintem undorító, magamutogato fráter. Semmi jó nincs benne. :/
2/28 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel! :D
Sőt, nekem még csak nem is jóképű...
3/28 anonim válasza:
Ízlések és pofonok, nekem személy szerint nem jön be, de az tény, hogy hatalmas rajongótábora van egy bizonyos korosztályból...
5/28 anonim válasza:
Nem, szerintem roppant idegesítő feje van. Ugyanez Justin Bieberrel. Egyszerűen nem értem, mit esznek ezeken.
6/28 anonim válasza:
rákerestem. Jaj, nagyon nem!
ráadásul még csak kisfiú :o
7/28 anonim válasza:
Nobody, nobody. ♥
Szerintem a leggyönyörűbb teremtmény a világon, habár én rajongó vagyok, és számomra ehhez hozzátesz a személyisége is.
19 éves vagyok egyébként. :)
8/28 anonim válasza:
Hát nagyon nem, szerintem undorító
9/28 anonim válasza:
Eddig szerintem nem nézett ki se rosszul, se jól. Olyan átlagosan. De most hogy ilyen hosszú haja lett nagyon undorító
10/28 Esther1D válasza:
Szerintem nagyon is helyes de nem csak a helyessége miatt szeretem ^-^
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!