CSAK DIRECTIONEREKNEK! A One Direction még 2015-ben fel fog oszlani? És hogyan fogjuk túlélni?
Én is Directioner vagyok és nagyon félek attól, hogy fel fognak oszlani. A Neon oldalon és a Bravo újságban azt írták, hogy az 5. album (novemberben fog megjelenni) után hosszú szünetet tartanak, amit én a végnek hiszek.
Ha még valaki akar erről beszélni nyugodtan írjon privibe!
Ahh bocsánat! A One Direction nem ír dalokat, a mögötte lévő médiagépezet teszi azt (mint az összes létező médiazenekarnál) szóval pontosítok:
Nem rukkolnak elő a TV-ben új dallal.
remélem feloszlanak, méghozzá sósavban. akkor tutira megOLDÓDNA a probléma :D
tréfát félretéve, az egyik válaszoló jól mondta: ezek megcsinált zenekarok. producerek, marketingesek találják ki. profik írják nekik a dalokat. ha visszavonultatnak egy ilyen projektet, az csakis azért lehet, mert:
1, nem veszik már annyian, mint fénykorában
2, a visszavonulással is meg lehet tölteni néhány bulvárlapot
#1 Remélem...Köszi! :)
#2 Az a hosszú szünet hogy nem turnéznak és nem adnak ki új dalokat mennyi idő szokott lenni bandáknál? Fél-1 év?
#3 Ők is szoktak dalokat írni meg a dalszövegíróik is.
#4 A Starity-ban lehet bízni?
#5 Az nem lehet, hogy már nem veszik annyian mert most is az új kislemez első lett!
#6 De ők mások és csak a fanok tudják ezt igazán.
a 2-es 3-as én voltam, és ha megengedi, válaszolok az 5-ös kommentelő írására:
2: Zenekartól és managementtől függ, nincs meghatározva. A Mudvayne nevű zenekar 2009-től 2014-ig volt pihenőn, aztán meg feloszlott. Bár a egy önálló zenekar volt.
3. Nyilván beleszólnak a zenébe, de csak olyan zenét engednek meg nekik, mint amilyet a mögöttük lévő médiahatalom is írt volna. Nem lehetnek kikacsintgatások, nem önállóak.
5-ös dologra: Az ötös nem arra célzott hogy a one directionnek rossz az eladása, hanem hogy akkor oszlanak fel az ilyen zenekarok, ha megtorpan az eladásuk. Legalábbis a média keze alól kikerülnek, ez tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!