Tényleg ő a szex ideál 2015-ben? Képek! Elképesztő, mi van a világgal emberek?
https://www.youtube.com/watch?v=SrugNpFB3Ps
https://www.youtube.com/watch?v=aFW9fjrC0dA
Én csak azt a pofavágást nem tudom megérteni. Minden gyerek újabban ilyen pofát vág és ez a menő. Miért?
Az én időmben így néztük hülyének a másikat.
Tinilányoknak mindig ilyenek tetszenek.
A 90-es évek (pop) fiúbandái miben voltak különbek?
Szerintem Justin undorító,és a hangja sem valami extra. Mindenki mondja hogy hú,de ő igazi példakép,mondd már meg miért lenne az?Megdobálta a rajongóit!
..
Amúgy meg a Calvinos fehérneműs képeknél photoshopoltak egy kicsit a nemesebbik részén hogy szexibb legyen:)..
Nekem egyáltalán nem ő az ideálom. 14/L
Nekem Justin az ideálom. Igen, le lehet ezért pontozni, különösebben nem érdekel.
#7 válaszoló, ezt még egy régi kérdésre írtam válaszként, csak kimásolom, hogy többek között miért ő az egyik példaképem :)
"Én nagyon szeretem Justint.:) Nem tökéletes, ezt jól tudom, de egy nagyon jó ember, bár a média teljesen tönkretette az utóbbi időben, kellett neki ez a kis pihenő.:)
Jó hangja van nagyon amúgy, playback nélkül is, főleg akusztikus előadásokban, de ez ízlés kérdése:)
Az szerkesztett kép, bár valóban köpött, de nem a rajongókra, hanem a járdára. Csak írd be youtubera hogy Justin Bieber meeting fans, rengeteg találatot kidob, eszméletlenül kedves velünk :D
A nagy része a botrányoknak fel van fújva, és ő is ember, hibázik, amint említettem nem tökéletes. (ahogy senki sem)
A jótékony dolgokban azért ő is benne van, amikor beteg rajongókat látogat meg, az egyik ilyen Avalanna, elég szívszorító története van, egyszer egy iskolát segített felépíteni (videó is van róla) és a gyerekekkel játszott :)
5 nap múlva lesz amúgy 21 éves, ergo nagykorú, 18 éves 3 éve volt:D
A kinézete szintén ízlés kérdése, ahogy a hangja.
Kicsit gondolj bele az ő helyzetébe, ha elmegy pl. a boltba, 10 fotós biztos ott lesz körülötte,sőt, ha szépen rájuk szól, hogy ne fényképezzék, akkor még ő a bunkó.
Ez az én véleményem, kérlek ne szólogassatok be, amint már említettem, ő is ember, és nem tökéletes."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!