Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg ő a szex ideál 2015-be...

Tényleg ő a szex ideál 2015-ben? Képek! Elképesztő, mi van a világgal emberek?

2015. máj. 31. 19:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
75%
Nyaktól lefelé nem találok rajta kifogásolhatót.
2015. máj. 31. 19:24
 2/19 anonim ***** válasza:
88%

Én csak azt a pofavágást nem tudom megérteni. Minden gyerek újabban ilyen pofát vág és ez a menő. Miért?

Az én időmben így néztük hülyének a másikat.

2015. máj. 31. 19:25
 3/19 anonim ***** válasza:
72%
Mert 20 vagy 40 éve nem nyomták a nyálas kisköcsög fiúkákat, mi? New Kids on the Block meg hasonló nyálgép figurák? Elárulom, semmi nincs a világgal, a tini lánykák 1960-ban is pont ugyanerre gerjedtek.
2015. máj. 31. 19:25
 4/19 anonim ***** válasza:
47%
Kinek az ideálja? Felnőtt nőknek biztosan nem.
2015. máj. 31. 19:37
 5/19 anonim ***** válasza:
93%
3: Nem az a bajom, hanem az ilyen bágyadt pofavágás, a felhúzott szemöldökökkel. Mintha csak mentálisan hátrányos helyzetűeket fotóznának.
2015. máj. 31. 19:40
 6/19 anonim ***** válasza:
78%

Tinilányoknak mindig ilyenek tetszenek.

A 90-es évek (pop) fiúbandái miben voltak különbek?

2015. máj. 31. 19:42
 7/19 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem Justin undorító,és a hangja sem valami extra. Mindenki mondja hogy hú,de ő igazi példakép,mondd már meg miért lenne az?Megdobálta a rajongóit!

..

Amúgy meg a Calvinos fehérneműs képeknél photoshopoltak egy kicsit a nemesebbik részén hogy szexibb legyen:)..

Nekem egyáltalán nem ő az ideálom. 14/L

2015. máj. 31. 19:42
 8/19 anonim válasza:
91%
hat a teste az olyan mint a tobbi kelvin klein modelnek, szoval ertheto hogy ott van. sztem meg o sem roszabb mar hiressegnel, csak sokan szidjak mivel bizonyos korokben nagyon nepszeru.
2015. máj. 31. 19:59
 9/19 anonim ***** válasza:
37%
Hát jah ma már a leszbik eléggé menők. Vagy most mi van?
2015. jún. 1. 18:58
 10/19 anonim ***** válasza:
24%

Nekem Justin az ideálom. Igen, le lehet ezért pontozni, különösebben nem érdekel.

#7 válaszoló, ezt még egy régi kérdésre írtam válaszként, csak kimásolom, hogy többek között miért ő az egyik példaképem :)

"Én nagyon szeretem Justint.:) Nem tökéletes, ezt jól tudom, de egy nagyon jó ember, bár a média teljesen tönkretette az utóbbi időben, kellett neki ez a kis pihenő.:)

Jó hangja van nagyon amúgy, playback nélkül is, főleg akusztikus előadásokban, de ez ízlés kérdése:)

Az szerkesztett kép, bár valóban köpött, de nem a rajongókra, hanem a járdára. Csak írd be youtubera hogy Justin Bieber meeting fans, rengeteg találatot kidob, eszméletlenül kedves velünk :D

A nagy része a botrányoknak fel van fújva, és ő is ember, hibázik, amint említettem nem tökéletes. (ahogy senki sem)

A jótékony dolgokban azért ő is benne van, amikor beteg rajongókat látogat meg, az egyik ilyen Avalanna, elég szívszorító története van, egyszer egy iskolát segített felépíteni (videó is van róla) és a gyerekekkel játszott :)

5 nap múlva lesz amúgy 21 éves, ergo nagykorú, 18 éves 3 éve volt:D

A kinézete szintén ízlés kérdése, ahogy a hangja.

Kicsit gondolj bele az ő helyzetébe, ha elmegy pl. a boltba, 10 fotós biztos ott lesz körülötte,sőt, ha szépen rájuk szól, hogy ne fényképezzék, akkor még ő a bunkó.

Ez az én véleményem, kérlek ne szólogassatok be, amint már említettem, ő is ember, és nem tökéletes."

2015. jún. 2. 23:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!