Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Most komolyan nem meleg? :DDD

Most komolyan nem meleg? :DDD

Figyelt kérdés

Hát én meghaltam amikor megláttam ezt a képet xdd

[link]

2015. máj. 21. 15:35
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem meleg, csak divatmajom
2015. máj. 21. 15:47
 2/9 anonim ***** válasza:
Dehogynem.
2015. máj. 21. 16:51
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Ki ez a csaj?
2015. máj. 21. 17:01
 4/9 anonim válasza:
0%
utolsó XDDDDD sírok
2015. máj. 21. 21:07
 5/9 anonim ***** válasza:
8%
Egyáltalán nem meleg, az hogy a többi férfi féltékenykedik, mert Justin az összes csajt megkapná, hát ciki fiúk, de ez van. Legyen mindig az a fejetekben, eleg valószínű hogy az a csaj, aki jelenleg neked tetszik, lefeküdne Justinnal.
2015. máj. 21. 21:30
 6/9 anonim ***** válasza:
19%
#5 ja igen megint az irigység. Mekkora provokáló proli sz#r vagy már... Érdekes, hogy megannyi celeb, színész, sztár van akik állandóan csajok tucatjait dugja széjjel, és pont erre a kis b**i Justinra irigy mindenki.
2015. máj. 22. 00:40
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább Marlon Brando-ra vagyok irigy, vagy Stallone-ra
2015. máj. 22. 09:13
 8/9 anonim ***** válasza:
Justin Bieberre ki lenne féltékeny? A feminim alkatára, ami csak a rajongó 14-15 éves tinilányoknak jön be, vagy az elképesztően nagy arcára és bunkóságára(pl. Anne Frank emlékházában nevetségesen viselkedett). Legfeljebb a pénzére lehet irigykedni, de akkor az emberek inkább irigykednek egy Bill Gatesre vagy Warren Buffetre.
2015. máj. 22. 23:26
 9/9 anonim ***** válasza:
5-ös az 1 dolog h Justin megdugná az összes csajt, csak neki nincs mivel megdugnia, mivel puncija van
2015. máj. 29. 04:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!