Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Tényleg ő a szex ideál 2015-be...

Tényleg ő a szex ideál 2015-ben? Képek! Elképesztő, mi van a világgal emberek?

2015. máj. 31. 19:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

#10 azért nah, ilyen kib#szott sok pénzért a mai világba kell olyan áldozatot hozni, hogy rengeteg ember vesz körül állandóan stb...

Ezek az adományozások meg segítések is inkább ilyen kötelező médiafogásnak tűnnek nekem, mert hát már minden külföldi celeb sz#r ezt csinálja, hogy jópofizzon meg olyan szerethetően állítsa be magát.

Meg ezeket a botrányokat is meg lehet magyarázni, hogy fel van fújva, meg ilyen hülyeségek.

De nem akkor derül ki milyen ember ő mikor kamerák tucatjai vannak és a rajongókkal beszél stb. mert hát ezek szerint mindenki jó ember.

De hát vannak akik nem látnak el semeddig :(

2015. jún. 2. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:

Igazad,van nagyon kedves dolog tőle hogy támogatja az iskola felépítését meg minden,de azért én azt még mindig nem értem hogy néhány fan miért isteníti..

14/L

2015. jún. 3. 14:44
 13/19 anonim ***** válasza:

Annyira tudtam hogy lepontoztok:D

Persze, ha segít, akkor a médiafogás, ha nem segít, akkor meg egy utolsó bunkó, aki hiába, hogy megtehetné, de nem jótékonykodik.

Ti mondjátok, hogy elvakult vagyok (ami amúgy nem igaz, látom a hibáit) ehhez képest ti csak a rosszat látjátok benne, meg sem próbáljátok a jót nézni :) Bár tökmindegy én mit írok, nektek is megvan a saját véleményetek, és nekem is :)

2015. jún. 8. 15:13
 14/19 anonim ***** válasza:

Fősulin egyik szaktársam 19-20 évesen most is be van zsongva ezért a gyerekért.Pedig a kinézetében semmi extra,belülről tömény nagyképűség és bunkóság.

Ha már fiatal popzenész fiú,inkább az Austin Mahone-t választanám,aki egész kis helyes és fele annyira sem rátarti,mint ez az alsógatyás pasi imitátor.

2015. jún. 22. 19:31
 15/19 anonim ***** válasza:

Teste nem rossz, de az az arc ütnivaló. Főleg amikor ilyen pofát vág. Értem én, hogy szexi és kívánatos arcot akar vágni, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni.

Egyébként tehetségtelen, és nem is túl szimpatikus.

2015. jún. 24. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Marty McFly volt az első, aki Calvin Kleint viselt. Ő is a tinik ideálja volt. Mostő talán szexibb? Neki legalább helyes arca van, de ő meg vézne. A '80-as évek dauerolt hajú férfijai? vagy a Backstreet Boys? Most melyik volt jobb? Vagy Mozart rózsaszín parókában az Amadeusban?
2015. aug. 14. 04:37
 17/19 anonim ***** válasza:
*vézna
2015. aug. 14. 04:38
 18/19 anonim ***** válasza:

Jaaaj

Szerintem ő sokkal jobban néz ki:

[link]

Nem igazán szeretem a marvel filmeket lány létemre de a Thor nagy kedvencem! :D

2015. szept. 12. 13:47
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem csak 2015-ben, mindig erre izgultak a kis tini lányok, mondom én ezt úgy h szinte én is az vagyok.Nekem személy szerint semmi bajom vele de újonnan ez a nagyon szőke feje nem a legjobb régebben a sötét szőke haj jó volt de ez..nem az ideálom.
2015. szept. 15. 18:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!