Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Most őszintén. Harry Styles jó pasi?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=Jwgf3wmiA04
(A hosszú hajú srác az, ha valaki nem tudná)
Nektek bejön?
A korotokat mindenképpen írjátok, előre is köszönöm!
2015. aug. 28. 02:00
21/28 anonim válasza:
Ha nem látnád, azok is le vannak szavazva, akik szerint jóképű...
22/28 anonim válasza:
#6os Gratulálok! :) 21 évesen: "kisfiú még!" :D
Amúgy én rajongó vagyok, de nem mondom azt, hogy különösen jóképű! Azt sem mondom hogy csúny vagy átlagos, inkább olyan.. közép helyes :) de am a zenéjük isteni <3
(a bandából Niall vagy Liam a leghelyessebb)
14L
23/28 anonim válasza:
Szerintem cuki a haja de amikor picit rövidebb volt jobban tetszett de így is aranyos a srác. Nekem bejön. 14L de a hugomnak is tetszik ő 11 éves
24/28 anonim válasza:
Rohadt helyes! A leg leg leg
25/28 anonim válasza:
Szerintem rohadt szép pasi.Nem csak helyes,szép is.A mostani imázsával mégjobban tetszik.És hozzátesz még az is,hogy csodálatos ember belsőleg is.
(Most tudom hogy le leszek pontozva)
26/28 anonim válasza:
Szerintem eszméletlen jól néz ki! Pont ma rajzoltam le! :P Ja és amúgy nem vagyok egy nagy 1D fan... 15/L
27/28 anonim válasza:
Szívesen izzadnék vele az biztos;) L
28/28 anonim válasza:
Elnézést szeretnék kérni mindenkitől!! Sokkal régebben gyakorikérdéseztem, most jutott eszembe, hogy ránézek, és most látom, hogy régebben megválaszoltam ezt a kérdést. Én voltam az egyik válaszoló, aki leundorítózta (választ ugye nem lehet törölni). Na, most: Senki sem tehet arról, hogy hogyan néz ki. Az egy dolog, hogy nekem nem szimpatikus. Tényleg nem szeretem, és nem is követem munkásságát, számomra NEM kedves személyiség, nem szimpatikus. De mindenki tud szép lenni a maga módján, mindenkinek a saját dolga, hogy hogyan néz ki, ránk nem tartozik!! Van rá joga mindenkinek, hogy leundorítózza a másik embert, de NE tegyétek, nem szép dolog, sőt nagyon csúnya, tudom, hogy közhely, de: nektek hogy esne? Én soha többé nem teszek ilyet. Ezért a régebbi válaszomért elnézést szeretnék kérni! Ennyi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!