Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Titeket hogy érint, a One...

Titeket hogy érint, a One Direction bejelentése miszerint 1 évre szünetet tartanak?

Figyelt kérdés

Mondhatni már fél éve Directioner vagyok, szóval engem elég rosszul érint ez a bejelentés hiába mondják , hogy csak 1 évre menek szünetre , de ezután szerintem majd azt fogják bejelenteni, hogy végleg feloszlanak.... :(((

Szóval Directioner -er ti mit gondoltok erről?

16/L

2015. aug. 24. 22:55
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
36%
volt már ilyen kérdés, csak nem ilyen megfogalmazásban egy nem direction fantól. Valószínű feloszlanak most egy év kihagyás sok, amúgy engem sehogy se érint, nem szoktam hallgatni őket soha sehol.
2015. aug. 24. 23:13
 2/18 anonim ***** válasza:
62%
Azt, hogy ez kb minden ország minden bandájával így van. A One Direction-él nagyobbak is oszlottak fel és tartottak szünetet.
2015. aug. 24. 23:13
 3/18 anonim válasza:
én 2 éve vagyok directioner, és természetesen rossz lesz de 1 év iszonyú hosszú... de túl fogom élni
2015. aug. 25. 13:07
 4/18 anonim ***** válasza:
38%
jót nevettem :D meg főként azokon, akik itt az elmúlt 1-2 évben habzó szájjal állították, hogy hát márpedig ők 5-10 évig simán a csúcson lesznek xd
2015. aug. 25. 13:09
 5/18 anonim ***** válasza:
Mivel Niall, Liam és Louis is megígérte, hogy tényleg csak szünetről van szó, megnyugodtam. Justin Bieber is újult erővel visszatért kb. 1,5 év kihagyás után, a Where are Ü szép sikereket ért el, 4 nap múlva megjelenik az új kislemeze, jelentősen kevesebb utálatot kap... Szeritem a fiúknak is jót fog tenni a szünet, mert az elmúlt öt évben hajtották őket, mint a szekeret.
2015. aug. 25. 20:57
 6/18 anonim ***** válasza:
23%
Kit érdekel? Legalább egy évig nem lesz tele minden a velük kapcsolatos cikkekkel. Ahhoz, hogy engem érdekeljen egy banda feloszlása/szünete, minimum Green Day, vagy Bon Jovi színvonalúnak kell lennie.
2015. aug. 26. 14:54
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Én örülök neki, hogy szünetet tartanak. Félre ne értsetek, négy éve vagyok már Directioner, de már túlságosan széthajszolják magukat/széthajszoltatják őket, megérdemelnek egy kis pihenést. Valamint a banda most van a csúcson, több milliós rajongótábor, százezres koncertek, ha csak a pénzt is nézzük, nem éri meg nekik. De tegyék azt, amitől boldogok lesznek, nekem a boldogságuk a legfontosabb.:)
2015. aug. 29. 13:38
 8/18 anonim ***** válasza:
Istenem ugye nem? Tény,és való hogy agyon hajtották őket az elmúlt öt évben de szerintem nem tenne túl jót a rajingó táboruknak ha lenne egy év szünet,vagyis lehet hogy mondjuk pl;addigra elfelejtik (bár nem hiszem mert ezek a fiúk legendák)akkor nem lenne olyan nagy sikerük de lehet hogy annál jobban várnák a következő számot nem lehet tudni.Szerintem mindenképp jó ötlet a szünet bár szerintem lehetett volna úgy h többször mondjuk fél év szünet de ők tudják. Engem nagyon lesujtott a hír amikor ezt olvastam aztán próbáltam megnyugodni de amig írtam a választ .Nagyon nagyon szeretem mind a zenéjüket mind a személyiségüket (már amenyire azt mi meg tudjuk ismernimi rajongók). Én szívből remélem hogy még rengeteg sok évig itt lesznek velünk a zenei világban :))) Puszi és ölelés:egy Directioner!
2015. szept. 7. 22:31
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy ettől a szünettől elfelejtenénk őket, hiszen nekem az életem tették szebbé:') Egyébként JB 1,5 év után tért most vissza, és még nagyobb a rajongótábora, mint eddig volt. De még ha ezzel vége is lenne a bandának (de NEM!) én nagyon hálás vagyok nekik ezért a csodálatos 5 évért, és a 4-ért, amióta én Directioner vagyok:)) <3 #utolsóelőttiválaszolóvoltam
2015. szept. 8. 17:31
 10/18 anonim ***** válasza:
Igaz JB is nagy sikert aratott bár én azért félek egy kicsit a feloszlástól hisz Zyan már nem a banda tagaja és lehet h a többiek is kiválnak vagy egyszer csak feloszlik az egész banda hisz semmi nem rart örökké. De reménjkedjünk hogy az még jó sokára lesz.
2015. szept. 8. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!