Titeket hogy érint, a One Direction bejelentése miszerint 1 évre szünetet tartanak?
Figyelt kérdés
Mondhatni már fél éve Directioner vagyok, szóval engem elég rosszul érint ez a bejelentés hiába mondják , hogy csak 1 évre menek szünetre , de ezután szerintem majd azt fogják bejelenteni, hogy végleg feloszlanak.... :(((
Szóval Directioner -er ti mit gondoltok erről?
16/L
2015. aug. 24. 22:55
1/18 anonim válasza:
volt már ilyen kérdés, csak nem ilyen megfogalmazásban egy nem direction fantól. Valószínű feloszlanak most egy év kihagyás sok, amúgy engem sehogy se érint, nem szoktam hallgatni őket soha sehol.
2/18 anonim válasza:
Azt, hogy ez kb minden ország minden bandájával így van. A One Direction-él nagyobbak is oszlottak fel és tartottak szünetet.
3/18 anonim válasza:
én 2 éve vagyok directioner, és természetesen rossz lesz de 1 év iszonyú hosszú... de túl fogom élni
4/18 anonim válasza:
jót nevettem :D meg főként azokon, akik itt az elmúlt 1-2 évben habzó szájjal állították, hogy hát márpedig ők 5-10 évig simán a csúcson lesznek xd
5/18 anonim válasza:
Mivel Niall, Liam és Louis is megígérte, hogy tényleg csak szünetről van szó, megnyugodtam. Justin Bieber is újult erővel visszatért kb. 1,5 év kihagyás után, a Where are Ü szép sikereket ért el, 4 nap múlva megjelenik az új kislemeze, jelentősen kevesebb utálatot kap... Szeritem a fiúknak is jót fog tenni a szünet, mert az elmúlt öt évben hajtották őket, mint a szekeret.
6/18 anonim válasza:
Kit érdekel? Legalább egy évig nem lesz tele minden a velük kapcsolatos cikkekkel. Ahhoz, hogy engem érdekeljen egy banda feloszlása/szünete, minimum Green Day, vagy Bon Jovi színvonalúnak kell lennie.
7/18 anonim válasza:
Én örülök neki, hogy szünetet tartanak. Félre ne értsetek, négy éve vagyok már Directioner, de már túlságosan széthajszolják magukat/széthajszoltatják őket, megérdemelnek egy kis pihenést. Valamint a banda most van a csúcson, több milliós rajongótábor, százezres koncertek, ha csak a pénzt is nézzük, nem éri meg nekik. De tegyék azt, amitől boldogok lesznek, nekem a boldogságuk a legfontosabb.:)
8/18 anonim válasza:
Istenem ugye nem? Tény,és való hogy agyon hajtották őket az elmúlt öt évben de szerintem nem tenne túl jót a rajingó táboruknak ha lenne egy év szünet,vagyis lehet hogy mondjuk pl;addigra elfelejtik (bár nem hiszem mert ezek a fiúk legendák)akkor nem lenne olyan nagy sikerük de lehet hogy annál jobban várnák a következő számot nem lehet tudni.Szerintem mindenképp jó ötlet a szünet bár szerintem lehetett volna úgy h többször mondjuk fél év szünet de ők tudják. Engem nagyon lesujtott a hír amikor ezt olvastam aztán próbáltam megnyugodni de amig írtam a választ .Nagyon nagyon szeretem mind a zenéjüket mind a személyiségüket (már amenyire azt mi meg tudjuk ismernimi rajongók). Én szívből remélem hogy még rengeteg sok évig itt lesznek velünk a zenei világban :))) Puszi és ölelés:egy Directioner!
9/18 anonim válasza:
Nem hinném, hogy ettől a szünettől elfelejtenénk őket, hiszen nekem az életem tették szebbé:') Egyébként JB 1,5 év után tért most vissza, és még nagyobb a rajongótábora, mint eddig volt. De még ha ezzel vége is lenne a bandának (de NEM!) én nagyon hálás vagyok nekik ezért a csodálatos 5 évért, és a 4-ért, amióta én Directioner vagyok:)) <3 #utolsóelőttiválaszolóvoltam
10/18 anonim válasza:
Igaz JB is nagy sikert aratott bár én azért félek egy kicsit a feloszlástól hisz Zyan már nem a banda tagaja és lehet h a többiek is kiválnak vagy egyszer csak feloszlik az egész banda hisz semmi nem rart örökké. De reménjkedjünk hogy az még jó sokára lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!