Lesz még 1D Day?
Utolsó, nem 'menőségből' hallgatjuk őket, hanem mert szeretjük a zenéjüket, és a srácokat is, mert borzasztó jó emberek:)
Egyébként szerintem nem lesz, de nagyon remélem
mitől "jó emberek"? :D
és ne gyere azzal, hogy hámer jótékonykodnak...:D azt minden sztár csinálja, hogy jó színben tűnjenek fel...XD
majd ha ingyen(útiköltségért cserébe) jönnek olyan országokba koncertezni, ahol egyébként pont azért nem mennek, mert nem képesek kifizetni, vagy biztosítani nekik a feltételeket....na majd akkor jófejek lesznek...:D
addig meg csak egy sima tucat profitorientált zenekar, aminek a tagjait NEM ISMERITEK, tehát nem tudjátok megmondani azt, hogy jó emberek-e...:D
az, hogy a zenéjüket szereted, az még a jobbik eset...a rajongók jó nagy részének, főleg itthon szerintem egy lemezük sincs meg, mert egy fillért nem költenének rájuk, mikor a jútubbról is letölthető ingyen...
ezek szerint a zenészek 99%-a jó ember....én is akárhány koncerten voltam, mindenhol azt láttam, hogy ezek az emberek odaadással tolják le a koncertet...XD
gratulálok a 2 koncertedhez, lehúztak cirka 50ezerrel, és még fel se tűnt(ja, hát úgyis anyu fizette...odaadással :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!