Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Bruno Mars lesz a következő...

Bruno Mars lesz a következő Michael Jackson?

Figyelt kérdés
2015. jún. 20. 16:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem hiszem.
2015. jún. 20. 17:32
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Michael Jackson a zene ipar legmeghatározobb alakja.

Ő volt az első fekete előadó akinek a klipjeit sugározta az mtv.

Amellett hogy kivételes tehetség volt, elképesztően remek ember is.

Rengeteget adományozott, minden koncertje után ellátogatott a helyi korházaba, rengeteg súlyos beteg kisgyereket mentett meg, hátrányos helyzetű gyerekeket támogatott és látott vendégül a mesébe illő birtokán.

Szerintem soha senki nem léphet a nyomába, és sokan mások is így gpndolják! :)

2015. jún. 22. 17:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen egyetértek a második válaszolóval. Nem azért, de nem tudom, hogy ez hogy jutott eszedbe. Nem mondom, hogy Bruno Mars nem jó, mert nagyon tehetséges, de Michael közelébe sem érhet.
2015. jún. 23. 21:10
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem, soha senki nem lesz olyan mint ő.
2016. júl. 8. 16:16
 5/6 anonim válasza:
Bruno Mars nagyon magyon tehetseges es szerintem lehet legalabb olyan jo mint micheal Jackson!
2017. júl. 6. 13:44
 6/6 anonim ***** válasza:
Basszus.. Ne már.. Még is mi köze van Michael Jacksonnak Bruno Marshoz? Nem értem, hogy miért kell mindig a legendákat hozzá hasonlítgatni a tini sztárokhoz. Két külön világ és stb. Nem lesz második Michael Jackson, nem lesz második Freddie Mercury vagy így tovább, ez nagy baromság. Minden egyes emberből csak egy van, senki nem lehet, olyan amilyen az a személy volt. Ez így természetes. Ez már tényleg valami, ahh, lapozzunk.
2017. nov. 15. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!