Michael Jackson és Madonna a Pop királya és királynője?
Madonnát nem hiszem, hogy lehet überelni, főleg nem színpadi tehetségben. Neki még egy hanyatt esés is jól mutat. De ha nekem nem hiszel, akkor higgy a számoknak! Minden idők legsikeresebb előadója az Madonna, és ő az aki a legtöbb bevételt hozó turnét nyújtotta amit szóló énekes valaha is produkált (persze ezt még lehet überelni, de mint tudjuk mindig az eredeti a legjobb), valamint még három turnéja is a listán szerepel mint a legjövedelmezőbb. ( [link]
Most egy nagyon elszánt Madonna-rajongónak tűnhettem, pedig nem vagyok az, csak pont azt szeretem benne amit a legtöbb ember nem ismer el, márpedig Madonnánál van jobb táncos, és nála szinte csak jobb énekes van, de mégis ő Madonna, a szexbotrányok és egyéb más erotikus megnyilvánulásai ellenére a világ egyik legismertebb neve, és nem mellesleg a 2000-es évektől a popzene diktátora. Ha valakinek van ideje és kedve is, akkor egy Sticky & Sweet vagy egy The MDNA turnét nézzen meg, és sosem fogja megkérdőjelezni Madonnát mint a pop királynőt.
4-es vagyok.
"márpedig Madonnánál van jobb táncos, és nála szinte csak jobb énekes van, de mégis ő Madonna, a szexbotrányok és egyéb más erotikus megnyilvánulásai ellenére a világ egyik legismertebb neve, és nem mellesleg a 2000-es évektől a popzene diktátora. Ha valakinek van ideje és kedve is, akkor egy Sticky & Sweet vagy egy The MDNA turnét nézzen meg, és sosem fogja megkérdőjelezni Madonnát mint a pop királynőt."
Nem is az a kérdés (legalábbis részemről, a kérdező nem tudom, mire gondol), hogy bevételét, sikerét, turnéját, hírnevét tekintve nagy-e, hanem hogy megérdemli-e. Szerintem átlagos, fiatalon is időnként erőtlen a hangja.
Michael Jackson a pop királya. PONT.
Madonna egy borzalmas énekes, kinek stílusa sincs, csak kurni tudott.
Whitney Houston sokkal jobban illene Pop királynőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!