Titeket hogy érint, a One Direction bejelentése miszerint 1 évre szünetet tartanak?
Figyelt kérdés
Mondhatni már fél éve Directioner vagyok, szóval engem elég rosszul érint ez a bejelentés hiába mondják , hogy csak 1 évre menek szünetre , de ezután szerintem majd azt fogják bejelenteni, hogy végleg feloszlanak.... :(((
Szóval Directioner -er ti mit gondoltok erről?
16/L
2015. aug. 24. 22:55
11/18 anonim válasza:
Ki mondta hogy azért mert szünetet tartanak nem lesz velük tele a média? SŐT!azért tartanak szünetet hogy szóló karrierjükre koncentráljanak, Harrynek például nem kis szerepeket ajánlottak fel filmekben és szeretne is a színészettel foglalkozni, és a többieknek is elég jó esélyük van a szóló karrierhez.Úgyhogy nyugi ugyan úgy hallani fogsz róluk , de ha nem is mindenkinek jön össze az biztos hogy Harry nagy legenda lesz mivel már eleve mondhatni a legjobb dalokat írja a világon, de ez csak saját vélemény
12/18 anonim válasza:
13/18 anonim válasza:
Szerintem abszolút megérdemlik a szünetet. És én hiszem, hogy visszatérnek, mert megigérték. Meg szerintem a szünet után is nagy sikere lesz a bandának, vegyük példának Adele-t. Ő is szüneten volt(nem tudom mennyi ideig) majd megjelent a Hello című zenéje és azonnal minden top listán az 1. volt. :)
14/18 anonim válasza:
sajnos ugy nez ki lehet megsem folytatjak.en megertem oket viszont nagyon nem szep toluk. es mar sajnos nem is erdekel, pedig kb 2 evig voltam directioner de hál istennek kinottem oket. ti is kifogjatok nyugi.:)
15/18 anonim válasza:
Pánikra semmi ok! Mire visszatérnek (ha egyáltalán visszatérnek), addigra már rég kinőttök belőlük.
16/18 anonim válasza:
#15 Ez nagyon aranyos volt.:) Nagyon jól megfogalmaztad.Még elmosolyidtam rajta.
17/18 anonim válasza:
HARRY TEGNAP NYILATKOZOTT HOGY EGY ÉV UTÁN VISSZA JÖNNEK, NEM OSZTLOTTAK FEL
18/18 anonim válasza:
#17 Ez a banda mar akkor el lett cseszve mikor Zayn kilepett.Mar nem One Direction.En orulnek ha nem jonnenek megint ossze mert ugy jobban jarnak ha szoloznak.Tobb mindent elerhetnek, normalis rajongokat nem 12 eves kislanyokat akik pl Harry anyjanak is feltorik az ICouldjat vagy milyet...Meghackelik a szavatasokat, mindenhova kovetik oket..ezek nem rajongok hanem beteges megszallottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!