Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok őszintén kiprobálnád?
Minden lányban benne van?Lányok ti kiprobálnátok lánnyal?Akár kiváncsiságbol vagy esetleg más miatt?Ha igen akkor hol a határ?
kor?
Én csak masztiztam barátnőmmel, szerintem minden lányban benne van ez :D
És szeretem megnézni a nőket/lányokat. Főleg akinek nagy és szép fenekük és széles csípőjük van :D
Én sem.. nem lennék rá képes. Undorodom a női testtôl (kivéve a sajátomat).
18/L
Pffff
Nincs minden lányban benne.
olyan meleg vagyok hogy tojást lehet sütni a hasamon. A többit gondolom ebből ki tudod következtetni. A határ pedig az, ameddig mindketten akarjuk és jól érezzünk magunkat.
25/L
Engem nagyon izgat, milyen lehet puncit nyalni, de még nem volt rá alkalmam...
30N
Ki akarom probalni! :) erdekel! Korban max 30
18 vagyok
Mi a barátnőmmel szívesen beveszünk harmadiknak lányt (20-30), akit érdekel a dolog.
A barátnőm (25) csinos, szőke sportos lány én (26) pedig az átlagos és sportos közti testalkattal rendelkezem, valamint jóképűnek mondanak. Szexuális téren szinte bármire vevők ill. kaphatóak vagyunk. Egyszeri vagy akár hosszabb távban is gondolkozunk persze ez nyilván kiderül, mivel mi sem próbáltuk még soha a hármast. Akinek kedve van, írjon privit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!