Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén a péniszméretekről?
Most olvastam újra rengetek ezzel kapcsolatos kérdést, abból a megközelítésből is hogy "ez kicsi e", vagy "nem túl nagy e, nem fogok fájdalmat okozni".
A 14-15 cm-re, 4 cm vastagságra azt írják, hogy jó az már.
Következő kérdés 19 cm hosszú, 5 cm vastagra pedig, nagyon jó, ott kezdődik az élvezet.
Akkor?
Az nem merült fel benned, hogy nem ugyanaz írta az eltérő válaszokat?
Vannak nők, akik inkább a kisebb, vagy átlagos péniszt preferálják, mások meg a nagyobbat.
Tudod, férfiak között is van olyan, aki a nagy mellet szereti, más meg a kisebbet... vagy az egyik pasi az izmos nőkre bukik, a másik a vékonyakra, a harmadik meg arra, akin van mit fogni.
Vagy az egyik ember a szőkéket preferálja, a másik a barnákat.
Egyéni ízlések és preferenciák vannak, nem lehet általánosítani. Olyan partnert kell választani, akinek megfelelsz és a többiek véleményével nem kell foglalkozni.
Nekem 17 cm és ezt átlagosnak tartom.
Ha kisebb lenne (14-15 cm, vagy kisebb), akkor már kisebbségi komplexusom lenne.
szerintem elsődlegesen az a fontos h jó szerető legyen másodrangú kérdés h mekkora a pasié
kicsivel naggyal is lehet ugyan úgy jóóó és szar is
Azért van különbség a között, hogy valami már jó, vagyis elfogadhatónak tartja, vagy tényleg élvezetesnek is...
De mint írták, egyén függő, mint szinte minden.
ez változó, lánytól függ? Miért? Mert sok lánynál a 18 is már nyomja a méhszájat ami baromi rossz érzés. És 5 centi is már lehet pár lánynak fájó. (a páromnak ez a max határ, ennél nagyobbat nem bír befogadni)
Az a baj a naggyal, hogy rá kell készülni, fel kell izgulni rá, míg a normális mindig jöhet.
Orgazmus nagysága meg ritkán függ ettől, inkább az alakjától és hogy elkapja e a mágikus pontot.
De semmit sem számít akkor pl ha a nagy bírja 3 percet, a kisebb meg fél órát.
Tapasztalatból, szexjátékokból azt mondanám, hogy szerintem a tökéletes:
Erős 16 centi, 4,5 centi átmérő, felfelé ívelő és fél órát bír, akár több menetben is.
Egy ilyen farok a lányok 90%ban tökéletes lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!