Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Őszintén a péniszméretekről?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őszintén a péniszméretekről?

Figyelt kérdés

Most olvastam újra rengetek ezzel kapcsolatos kérdést, abból a megközelítésből is hogy "ez kicsi e", vagy "nem túl nagy e, nem fogok fájdalmat okozni".

A 14-15 cm-re, 4 cm vastagságra azt írják, hogy jó az már.

Következő kérdés 19 cm hosszú, 5 cm vastagra pedig, nagyon jó, ott kezdődik az élvezet.

Akkor?

2015. okt. 7. 12:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Az nem merült fel benned, hogy nem ugyanaz írta az eltérő válaszokat?

Vannak nők, akik inkább a kisebb, vagy átlagos péniszt preferálják, mások meg a nagyobbat.

Tudod, férfiak között is van olyan, aki a nagy mellet szereti, más meg a kisebbet... vagy az egyik pasi az izmos nőkre bukik, a másik a vékonyakra, a harmadik meg arra, akin van mit fogni.

Vagy az egyik ember a szőkéket preferálja, a másik a barnákat.

Egyéni ízlések és preferenciák vannak, nem lehet általánosítani. Olyan partnert kell választani, akinek megfelelsz és a többiek véleményével nem kell foglalkozni.

2015. okt. 7. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:
0%

Nekem 17 cm és ezt átlagosnak tartom.

Ha kisebb lenne (14-15 cm, vagy kisebb), akkor már kisebbségi komplexusom lenne.

2015. okt. 7. 12:29
 3/11 anonim ***** válasza:

szerintem elsődlegesen az a fontos h jó szerető legyen másodrangú kérdés h mekkora a pasié

kicsivel naggyal is lehet ugyan úgy jóóó és szar is

2015. okt. 7. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:

Azért van különbség a között, hogy valami már jó, vagyis elfogadhatónak tartja, vagy tényleg élvezetesnek is...

De mint írták, egyén függő, mint szinte minden.

2015. okt. 7. 12:32
 5/11 anonim ***** válasza:
én ugy gondolom, hogy egy srác nem mondom hogy nem elégedne meg 14-15cm-rel de biztos klassz ,és szuper jo dolognak tartja hogy pl...17.ha az átlag 14-15..oké,,de nagyon sok haverom van, és ettől az átlagtol mindegyiknek nagyobb valamennyivel....és szerintem 17-18-önbizalmat adhat egy srácnak, tudja,hogy egy partner számára mennyire kedvezö, mennyire látványos,,,,de nem mondható tul nagynak.és maga a szex is ,a pózok stb,,,simában mennek végeb, nincs elötérbe helsyezve hogy csak egy féla pozban.....és szerintem bármennyire is vagán egy srác, de akinek 14.cm,,,szerintem tudja hogy mennyivel másab lenne a dolog ha.....
2015. okt. 7. 13:22
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Most nem azért, de miért vagy tisztában a haverjaid péniszméretével? Az meg nem valószínű, hogy van egy átlagos péniszméret neked meg sok haverod, de mindnek átlag feletti.
2015. okt. 7. 13:35
 7/11 anonim ***** válasza:
nekem is van 1 kolegám aki ordibálja hogy 20centis a farka, de az h nem 19 vagy 21 már félig gyanús. a másik meg h ki az aki ordibálja vagy mondja el h 18 vagy nagyobb? nekem is nagyobb de még éleltemben nem mondtam el senkinek csak itt gyakorin h mekkora. eleve el se hinnék, mert alapbol mindenki kamuzik. szóval szerintem ha tudjuk vkinek a méretét akkor már az kamu, ha nem tudjuk akkor az már inkább valósabb adat
2015. okt. 7. 14:26
 8/11 anonim ***** válasza:
71%

ez változó, lánytól függ? Miért? Mert sok lánynál a 18 is már nyomja a méhszájat ami baromi rossz érzés. És 5 centi is már lehet pár lánynak fájó. (a páromnak ez a max határ, ennél nagyobbat nem bír befogadni)

Az a baj a naggyal, hogy rá kell készülni, fel kell izgulni rá, míg a normális mindig jöhet.

Orgazmus nagysága meg ritkán függ ettől, inkább az alakjától és hogy elkapja e a mágikus pontot.

De semmit sem számít akkor pl ha a nagy bírja 3 percet, a kisebb meg fél órát.

Tapasztalatból, szexjátékokból azt mondanám, hogy szerintem a tökéletes:

Erős 16 centi, 4,5 centi átmérő, felfelé ívelő és fél órát bír, akár több menetben is.

Egy ilyen farok a lányok 90%ban tökéletes lenne

2015. okt. 7. 16:06
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem például a 14-15 centinél nagyobb már fájna.
2015. okt. 7. 16:50
 10/11 anonim ***** válasza:
Nekem 16,5. Most akkor az jó, vagy sem? Ha lehet üzibe íjatok.
2015. okt. 7. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!