Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mondjátok meg őszintén, hogy a vonzalom kialakulásában a külsőnek hány százalék szerep jut?
Nem biztos hogy ertem a kerdesed.
Hiaba mondjak az emberek sokszor hogy a kulso nem szamit. Szamit. Ugy mesz oda egy lanyhoz/fiuhoz hogy tetszik. Valamiert megfogott ha nem tetszene nem mennel oda hogy kiprobald hatha a belsoje szep...
A magyarazatod meg vegkepp nem ertem
1-es
Hát a kérdésem úgy értem, hogy tudni szeretném hány százalékban fontos a vonzalom felébresztésében a külső. A magyarázatom pedig az, hogy ezt a külsőt elsősorban a genetikára értem, nem pedig olyan apróságokra mint jó ing, gatya, fodrász, szoli, piercing, szakáll stb stb
Ha CSAK a genetikai tényezőket nézem, akkor annak viszonylag kis szerepe van nálam. Sokféle férfitípushoz tudtam életemben vonzódni. Viszont nálam sokkal nagyobb jelentősége van például a gesztusoknak, a hangnak, a mimikának, többnyire ez az, ami nagyon vonz, vagy nagyon taszít valakiben. (Ez még mindig nem az öltözködés, hajviselet, stb.)
Valójában meg sem szoktam igazán NÉZNI a hozzám közeledő férfiakat, nem tudatosul, hogy hogy néznek ki, inkább valamilyen érzést váltanak ki belőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!