Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, lányok, mondjátok meg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, lányok, mondjátok meg őszintén, hogy a vonzalom kialakulásában a külsőnek hány százalék szerep jut?

Figyelt kérdés
Itt elsősorban a genetikára célzok, olyan dolgokra amelyeket örököltél a felmenőidtől, amiken nem változtathatsz.
2015. aug. 19. 12:21
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy ertem a kerdesed.

Hiaba mondjak az emberek sokszor hogy a kulso nem szamit. Szamit. Ugy mesz oda egy lanyhoz/fiuhoz hogy tetszik. Valamiert megfogott ha nem tetszene nem mennel oda hogy kiprobald hatha a belsoje szep...

A magyarazatod meg vegkepp nem ertem

2015. aug. 19. 12:22
 2/20 anonim ***** válasza:
Nálam 50-50%-ra jut. Cseszhetem ha tetszik a csaj, de a belsője rakás szr. Mind a kettő fontos tényező, de a belső a legfontosabb.
2015. aug. 19. 12:23
 3/20 anonim ***** válasza:
A külső s legfontosabb meg a pénztárcája.
2015. aug. 19. 12:28
 4/20 A kérdező kommentje:

1-es

Hát a kérdésem úgy értem, hogy tudni szeretném hány százalékban fontos a vonzalom felébresztésében a külső. A magyarázatom pedig az, hogy ezt a külsőt elsősorban a genetikára értem, nem pedig olyan apróságokra mint jó ing, gatya, fodrász, szoli, piercing, szakáll stb stb

2015. aug. 19. 12:40
 5/20 anonim ***** válasza:
A belső értékeivel egy rondább srác is meg tud fogni, viszont nulla vagy még kevesebb vonzalom nélkül, őt sem fogom a barátságnál jobban kedvelni. A külső szerintem úgy 20%-ot tesz ki. (N)
2015. aug. 19. 12:43
 6/20 A kérdező kommentje:
3-as fő az őszinteség. Biztos te is fel tudsz mutatni valamit...
2015. aug. 19. 12:44
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
2015. aug. 19. 12:49
 8/20 anonim ***** válasza:
nem tudnék összejönni egy olyannal aki nem jön be maximálisan külsőre. Nem tudnék együtt maradni olyannal aki nem jön be maximálisan belsőre.
2015. aug. 19. 12:53
 9/20 anonim ***** válasza:
99% Szerintem ezzel mindenki így van. Olyan akinek nem vonzó a külseje úgysem tetszik meg. Én meg ilyennel nem akarok élni. Akkor inkább maradok egyedül minthogy olyannal éljek aki nem vonzó számomra. 21/F
2015. aug. 19. 12:56
 10/20 anonim ***** válasza:

Ha CSAK a genetikai tényezőket nézem, akkor annak viszonylag kis szerepe van nálam. Sokféle férfitípushoz tudtam életemben vonzódni. Viszont nálam sokkal nagyobb jelentősége van például a gesztusoknak, a hangnak, a mimikának, többnyire ez az, ami nagyon vonz, vagy nagyon taszít valakiben. (Ez még mindig nem az öltözködés, hajviselet, stb.)

Valójában meg sem szoktam igazán NÉZNI a hozzám közeledő férfiakat, nem tudatosul, hogy hogy néznek ki, inkább valamilyen érzést váltanak ki belőlem.

2015. aug. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!