Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fontos, hogy a barátnőtök rendszeresen sportoljon?
Sok lány van, akinek nagyon jó az alakja, de egyáltalán nem sportol. Nektek ez fontos? Vagy csak akkor ha ti is sportoltok valamit? :)
Én pl. naponta futok egy órát, és volt már ebből párkapcsolati konfliktusom.
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok! Még jobb lenne ha leírnátok, hogy hány évesek vagytok, illetve hogy mit sportoltok. :)
1órát naponta?
az nem kevés. hogy lett ebböl konfliktus? elvette az időt és energiát valami helyett?
egyébként nem fontos a sport, csak ha hízékony a lány. De cserébe én is bevállalnám a sportot vagy kondit. de ink az elsőt az fontosabb mint a muszkli szerintem
/24f
Szerintem a rendszeres sport minden egeszseges embernel alap dolog. Nem kell feltetlenul napi 1 orat, de heti 3 alkalommal azert erdemes valamit csinalni.
En is sportolok, csinalhatjuk egyutt is.
Nem keveset sportolsz. :) biztosan szep az alakod!
Miert volt ebbol konfliktus?
Enis sportolok es nagyon jo dolog de meg nem okozott problemat sosem 23l
Engem ugyan nem érdekel mivel üti el a szabadidejét :D
Én 13 éve karatézok, de ha a szívem választottjának nem jut ideje a sportra vagy kedve nincs hozzá, de mellette nem egészségtelen én nem fogok ráeröltetni senkire semmit.
Hiába van a legtöbb lánynak látszólag jó alakja. Ha bele markolok a fenekébe, akkor csontig be tudok fogni...
Ha a tiedbe, akkor izmot fogok a zsír alatt, már ha van zsírod egyáltalán.
Nekem fontos lenne, hogy izmos legyen. Én is izmos vagyok a zsírom alatt. Jobb érzés fogni, szép látni, mindenképp jobb, ha izmosabb valaki. Szóval jó, hogy ilyen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!