Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire fontos, hogy a barátnőtök rendszeresen sportoljon?
Sok lány van, akinek nagyon jó az alakja, de egyáltalán nem sportol. Nektek ez fontos? Vagy csak akkor ha ti is sportoltok valamit? :)
Én pl. naponta futok egy órát, és volt már ebből párkapcsolati konfliktusom.
Nagyon köszönöm, ha válaszoltok! Még jobb lenne ha leírnátok, hogy hány évesek vagytok, illetve hogy mit sportoltok. :)
Nálam alapelvárás,hogy járjon edzeni,konditerembe rendszeresen heti min. 3-4-szer és figyeljen a kajára is.
Mert számomra fontos,hogy feszes kerek legyen a segge,feszes lapos hasa,szép ívelt formás combjai.
Az exed egy hülye volt én zavarnálak lefele a termbe edzeni :)
Mivel én is heti 4*2 órát edzek,plusz még szoba bicikli otthon,így nekem nagyon jó testem van már,széles vállak,hátam,vastag kar,feszes vastag comb,nagy izmos segg.
28Ffi
Nekem nem fontos. Csak ne hízzon el. De az sem zavarna, ha kapcsolatban lennél velem, és minden nap mennél 1 órát futni. A te életed, ki vagyok én, hogy megszabjam, mikor hova menj? :P Viszont utána este jól esne, ha izzadtan tehetnélek magamévá. :) Néha így, ha nem is mindig.
Én régebben kosaraztam, fociztam, ping-pongoztam. Manapság bringázok sokat, és néha ping-pong. De ebben a melegben...ettől függetlenül, ha járnánk, az ágyban űzött sportokat viszont minden nap űzném veled, napjában 3x is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!