Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok, mondjátok meg őszintén, hogy a vonzalom kialakulásában a külsőnek hány százalék szerep jut?
80% külső 20% belső kb. Számomra a szexualitás egy nagyon fontos dolog egy kapcsolatban. Ezt úgy mondom, hogy egy számomra egyáltalán nem vonzó lánnyal már próbáltam a dolgot hiába bírtam nagyon inkább olyan volt mintha kb. jó haverom lenne a szex egyáltalán nem ment vele...
Legyen inkább kicsit butácskább, vagy gyengébb humorérzéke, de a fantáziámat azt bizony izgassa ! :)
Szerintem általánosan 60% külső 40% belső
Mivel a külső fog meg, azért kezdesz el ismerkedni vele. Ha ez nincs meg akkor esély sincs, hogy érdekelje a másikat a belsőd. Ha a belső nem passzol az lehet hogy csak hónapok múlva derül ki.
Igen, ahogy látom többnyire megegyező véleményen vagytok, és ez a véleményetek egybevág az enyémmel. Én is így gondolom, csak felkerültem egy fórumra, ahol tanult nőcsábászok leszóltak mert azt állítottam, hogy a külső a legfontosabb a kezdeti vonzalom felébredéséhez. Ők meg mind azzal győzködtek, hogy a vonzalmat viselkedéssel, hanghordozással, pozitív gondolkodással lehet felkelteni.
Ha csak a saját szemszögemből tekintem, akkor is elmondhatom, hogy nekem bejön egy kifestett, tűsarkús, kivasalt hajú szép lány is aki duzzad az önbizalomtól, de ugyanúgy bejön egy csendes, szerényen felöltözött, szemüveges lány is aki szabadidejét olvasással és elmélkedéssel elmélkedéssel tölti, ha emellett nagyon szép, természetesen az én szemszögemből. De voltak még extrémebb esetek is, amikor pld egy teljesen rongyos, koszos ruhában "tündöklő" roma lányt kívántam meg. Nem számított, hogy iskolázatlan, butácska volt. Szóval a kezdeti vonzalomért, azért, hogy valaki első látásra megtetszen csakis a külső felelős szerintem is.
Más kérdés, hogyha összejössz vele és 2-3 hónap alatt rájössz, hogy nem passzoltok, akkor már a vonzalom is lankad. Ez természetes.
Nalam 80% megy a belsore es 20% a kulsosegekre. A parom neten ismertem meg es nagyon szeretem mikor eloszor talalkoztunk rettegtem,hogy alacsonyabb mint elkepzeltem,vagy nem fogom hozza vonzodni merf szoke, De gyorsan kivertem ezeket a gondolatokat a fejembok mert Orulten szerelmes voltam bele az Se erdekelt volna a vegen ha pupos es hianyzik a Fel szeme. De azert szerencsere vonzodtunk egymashoz azota is egyutt vagyunk. (3 eve es 4 honapja)
18/L
A legelején, amikor még csak meglátom a másikat, akkor szinte csak az számít.
Ha valaki túl alacsony, túl csúnya, túl dagadt számomra, akkor később 10-ből ha 1 lenne, aki tudna ezen változtatni a belső tulajdonságaival.
Később már kevésbé számít, de nyilván ott van a levegőben, hogy tartsa magát ahhoz, amit a másik fél megszokott, vagy ne nagyon engedje el magát.
Én is 50-50 véleményen vagyok :)
Általában az apró dolgok fognak meg, pl. férfias kéz, szem, orr.
De hiába lehet egy Brad Pitt, ha nem tudok vele normáisan beszégetni, mert tanulatlan paraszt, és/ vagy, okosnak gondolja magát, nagy a pofája. De a humorérzék teljes hiánya is ide tartozik.
A belső még egy kevésbé vonzó pasit is nagyon elbűvülővé tesz számomra :)
Rengeteg olyan pasival szexelnék például, akivel a barátnőim, ismerőseim nem :D
Mért, a belsődről tehetsz? Ha alapjáraton egy bizonytalan vagy ideges vagy paranoiás vagy megalomániás ember vagy, arról tehetsz? Azt se te alakítottad így, és nem is csak a környezeti hatások, ebben is szerepet játszik a genetika. Ismerek elég sok ilyet, és nem tudnak megváltozni. A belső épp annyira nem tőlünk függ, mint a külső, persze kicsit mindegyiket lehet "szépíteni", kihozni belőle a lehető legjobbat.
Mellesleg, amikor egy embert látsz, a külsejét, az arcát, a mozdulatait, a gesztusait, mindent, akkor nem csak a külsejét látod, hanem a külsőjén tükröződő belsőjét is.
Ezért van az, hogy amikor valaki csak szimplán jól néz ki, de lerí róla, hogy belül egy értéktelen, üres valaki, vagy hogy mondjuk külsőre helyes, de nem képes igazán őszinte érzelmekre, minden ilyesmitől csak fintorog, akkor az látszik, és az ilyen fél iránt nem alakul ki igazi vonzalom. Esetleg azt mondod, hogy szép, de nincs benne semmi, ami igazán megfogna.
Ezért van az, hogy igaz a mondás, miszerint az igazi szépség belülről fakad, mivel akkor szép igazán valaki, akkor vonzó, ha az előnyös külseje mellett vannak olyan vonásai, akár külső, akár belső, ami hiba, ami egyedivé teszi és vonzóvá.
Na, szóval az igazi szépség az, amikor valaki alapvetően rendben van kívül és belül, de vannak apróbb hibái, amik egyedivé, szerethetővé teszik.
Utolsó vagyok, még valamit akartam. Férfiként hirtelen nem tudok jó példát, csak női szemszögből mondok egyet. Abba gondoljon bele mindenki, hogy mondjuk van egy tök helyes pasi, de mondjuk nyálas. Ilyenkor a külsejét észre se veszi a másik, mert annyira tükröződik rajta ez a nyálasság, hogy abszolút taszító. Ha egy pillanatra elvonatkoztatsz ettől, és azt mondod, hogy megnézed objektíven, akkor veszed észre, hogy amúgy tényleg jól néz ki. Na itt van a lényeg. Ez az egész ugyanis elég misztikus dolog, mert amikor valaki vonzani kezd, akkor az mindig külső dolgok alapján van, hiszen azt látod belőle, de mégsem csak a külső megjelenés miatt, hanem ahogy mondtam az emberen tükröződő belső miatt is, ami esetleg teljesen leronthat egy jó megjelenést, vagy felemelhet egy rosszat. Ezért nem igazán megfogható, hogy mi tesz vonzóvá valakit, de a lényeg, hogy valami látható, de mégsem megfogható dolog. Ez varázslat valahol. :D
Ami pedig azt illeti, hogy a belsőt beszélgetés alapján lehet megismerni, ez marhaság. Nem érti az emberi világot, aki így gondolja. Beszélgetésből azt tudod meg, mit szeret a másik, mi érdekli, de nem azt, hogy milyen ember. Ez utóbbit csak a viselkedéséből, a mimikájából, a gesztusaiból, a hanghordozásából stb. láthatod, érezheted. Ezek sokkal többet elmondanak valakiről, mint az, amit mond. És amikor igazi vonzalom van, akkor az érdeklődési kör, világlátás és hasonlók nem számítanak, mert akkor már a belső is megfogott.
Gondoljatok bele, hogy barátkozásnál is hogy történnek a dolgok. Ha van egy ember, akivel párszor találkoztok, és arrogáns, beképzelt, tapló, érzéketlen, akkor baromira nem számít, hogy hasonló az érdeklődési körötök vagy a világlátásotok, nem fogod kedvelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!