Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok őszintén kiprobálnád?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok őszintén kiprobálnád?

Figyelt kérdés

Minden lányban benne van?Lányok ti kiprobálnátok lánnyal?Akár kiváncsiságbol vagy esetleg más miatt?Ha igen akkor hol a határ?

kor?

2015. okt. 8. 18:07
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
100%
Én már csináltam 1x, és nem volt rossz, csak kevés :D, és igen csinálnám még. :D
2015. dec. 6. 21:49
 32/51 anonim ***** válasza:

utolsó h érted azt hogy kevééés?!?!! részletezd kérlek!!! :D

F

2015. dec. 6. 22:48
 33/51 anonim ***** válasza:
84%
2 csaj 1 pasi felállás volt. És úgy volt kevés, h keveset tudtam adni és ez által tapasztalni is, mert a dákeszt jobban kívánta:D. Ja és hogy, a kérdezőnek is válaszoljak még, én kíváncsiságból próbáltam ki, de a párom miatt is megetettem volna sztem mert jó néha kipróbálni új dolgokat :). 27/ L
2015. dec. 7. 00:07
 34/51 Rebellious Dead Lady ***** válasza:
100%
Igen. Határok nélkül. Van egy kis "ferdehajlamom". :P
2015. dec. 14. 19:02
 35/51 anonim ***** válasza:
Kiprobalnam,mert izgat. Hogy ,hol a hatar? Nem tudom,ez sokmindentol fugg. De az biztos,h a hatarokat feszegetni kell! 27/N
2015. dec. 14. 19:10
 36/51 anonim ***** válasza:

Naná!! Sajnos még nem próbáltam, de őszintén, gyakran eljátszom a gondolattal! :-) Van is egy konkrét gyönyörű Nő, aki úgy vonz, mintha mágnes lenne.. még jó, hogy élénk a fantáziám! :-D

21L

2015. dec. 28. 17:24
 37/51 anonim válasza:
100%
Többször fantáziálok lánnyal, mint fiúval, szóval igen :D Nincs határ...
2015. dec. 29. 13:55
 38/51 anonim ***** válasza:
Én ugyan sokkal fiatalabb vagyok, de mar nagyon sokszor megfordult a gondolat a fejembe hogy milyen jo is lenne egy lannyal. 14/l
2015. dec. 29. 15:22
 39/51 anonim ***** válasza:
77%
Hogyne! Van párom is, régóta, és mondta, hogy nem ellenezné, ha lenne egy barátnőm akivel néha több lenne mint barátság. Egyszer egy táborban volt egy gyönyörű lány...Annyira kívánatos volt, nem vagyok leszbikus, de olyan gyönyörű teste volt, felizgultam rá, és ő is rám. Valószínűleg kicsit "pasihiányunk" is volt, meg ugye a kíváncsiság két szép fiatal nő közt... Imádtam az érintését, felizgultam minden mozdulatára az illatára... Megzavarodtam, mert eddig csak férfiaknál éreztem ilyet, innen jött, hogy kipróbálnám megint. Igen, most sem mondanék nemet egy szép nőre, teljesen más mint férfiakkal. Finom erotika, puhaság... Ez a legjobb egy nőben. :) Nincs határ! Amit Ő szeretne, az lenne a határ. Francia ágyam is van, kettő is :P 24/L
2015. dec. 29. 23:48
 40/51 anonim ***** válasza:
En benne lennek. Van egy eros bi hajlamom, de meg nem voltam lannyal.. 18L
2016. jan. 5. 18:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!