Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ért téged homofób támadás? Milyen mértékben?
1: verbális mikroagresszió? (lekicsinylő kifejezések, szitokszavak, stb. használata hétköznapi beszédben)
2: Negatív diszkrimináció (pl. valahova emiatt nem hívtak el, nem engedtek be, szexuális szokásokkal kompatibilis felvilágosítás hiánya, szívózás a nőgyógyásznál stb)
3: Verbális abúzus (pokolra jutsz, felépített verbális támadás, aminek az a célja hogy alacsonyabb rendűnek, bűnösnek, stb állítson be)
4: Indirekt támadás (pl. ha kitesznek otthonról, albérletből, munkahelyről, leköpnek, megrongálják valamilyen személyes tárgyadat)
5: Fizikai abúzus (korektív célzatú pofon, verés, nemi erőszak stb)
Kíváncsi vagyok milyen hely 2015ben Magyarország, szóval esetleg megyét is írjatok, meg kort is.
Te heterofób szakértő, komolyan elmehetnél politikusnak..
Ilyen komolyan beleélni magad egy megmagyarázásba, aminek lehet van csekély alapja (mint ahogy Isten is létezhet), de ilyen esetek milyen gyakran fordulnak elő?
Én múltkor voltam egy melegbárban az egyik hetero barátommal és nem érte semmi diszkrimináció.
Ráadásul ránézésre nem is lehet megmondani:DDD De voltak ott más heterók és őket sem küldték ki, nem verték össze..
Én ilyennel még nem találkoztam.
Nem tudom te milyen ember lehetsz, nem tudom hol élsz, de biztos a melegek nyóckerében, ha ennyi baj ért téged...
De azért ekkora meggyőződéssel ne beszélj már egy abszolút nem általános jelenségről, mert ostobának tűnsz.
Biztos, hogy Magyarországon nincsenek heterofób közösségek:))
De most már kedvet kapok egy hasonló alakításához:
Agyhalott Heterók Felhomályosítása Egyesület.
Na de ekkorát hogy mondhat valaki úristen... jó hogy nem már félsz heteróként megjelenni az utcán mert szarrávernek a kigyúrt homokosok:DDDDD
Év fogyatékosa díját neked adom.
"A heteroszexuálisok ellen irányuló diszkrimináció bizonyított ügyei ritkák. A tipikusnak mondható kisebb esetek azok, amikor a homoszexuális közönségre specializálódott, úgynevezett melegbárok megtagadják a belépést a heteroszexuális kísérő részére, vagy látványosan megemelt belépti díjat kérnek el a másik nemhez tartozó vendégektől. Ez szintén egyfajta szexizmus lehet. "
Soha nem láttam olyan melegbárt, ahonnan a heterók ki lettek volna tiltva. Már csak azért is, mert lehet valaki pl. bi, heteró partnerrel. Ezen kívül lehetsz te transznemű és heteró is, az se feltétlen egyértelmű...ezek a helyek épp hogy az ilyen érdekes nemű egyénekre is specializálódnak.
Pusztán azért mert heteró vagy, nem hiszem hogy kitesznek. Sőt, általában valamiért divat a leánybúcsúkat ott tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!