Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan csajoztok?
Figyelt kérdés
Kíváncsi lennék, mert nekem még nem jött össze. :D Próbáltam már szinte az összes oldalt, és mindig jól elbeszélgetek a kiszemeltekkel, kedveljük egymást, erre egyik percről a másikra már vissza sem írnak. Valamit nagyon szarul csinálhatok, gondolom, mivel itt olvasgatok, és látom azért nem olyan holt tér ez sem a leszbiknek, sem a biszexeknek.
Szerintem még ronda sem vagyok. Pasi sem. Nem értem....:D
Szóval tipp? :)
2015. szept. 26. 14:00
21/24 A kérdező kommentje:
Utolsó szerintem ha több időt töltesz vele, és barátnők kezdtek lenni, akkor úgyis szóba kerül. Általában azt vettem észre hogy ez könnyű téma a csajoknál/barátnőimnél. De lehet a fiatalság teszi, kitudja...:) mindenesetre az alkohol általában segít kideríteni az ilyen megválaszolandó kérdéseket ;)
2015. szept. 29. 15:36
22/24 anonim válasza:
Hát elég nehéz különböző ismerkedős oldalakon mert azoknak több mint a fele kamuprofil, esetleg itt is lehet:) 18/L
23/24 anonim válasza:
Nekem volt már kapcsolatom netes úton kezdődve...tehát távkapcsolat....és nagyon nem éri meg csak ha tényleg mindkét fél elkötelezett. Exem nem volt az, úgyhogy szívás. :D Vannak facebook-on ilyen csoportok és ott legalább látod a képet is, plusz hogy hová valósi. Próbálj csatlakozni ezekhez és barátkozz, szervezd be magad a körökbe. Szerintem előbb mindenképp építs ki egy leszbikus barátságot, akár többet is, és utána gondolkozz kapcsolatban, mert ha már úgy kezdesz el jobban ismerkedni, hogy van valakid, akkor abból csak a féltékenykedés van és bezárjátok kb egymást. Én erdélyi vagyok...itt méginkább nehéz találni valakit, mindenki bújkál...:D Szurkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!