Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Középiskolás fiúk! Ti hogyan csajoztok? Középiskolás lányok! Hogyan hódítottak meg titeket a fiúk?
Egy 17 éves lány;
Mi az hogy hódítás? ;)
Ti fiúk hódoltok be, nem mi nektek :P
És ez nem nyerő taktika, legyetek keményebbek és férfiasabbak!
Egy bőrdzseki és laza külső, felzselézett haj, hűvösség. Csodákra képes a csajozás terén!
És visszatérve a hódításhoz: engem még senkinek nem sikerült "meghódítani". ;)
Nem azért mert magas az elvárásom, hanem a mai fiúk túl... hmm... szerények!? félénkek?! nyuszik!? vagy b@zis ízlés ficamban!? bunkók!? éretlenek!? :D
ma 16:04
Látom van egó rendesen, kicsikém! :D
Nem épp a felszínes, beképzelt 3,14csák meghódítása érdekelne őszintén szólva, ők nagyon nem jók másra a szexen kívül.
1. komi-igen túl sok a hülyesség a tiniknek még ez kell xD
De nem igazából ha kedves vagy, segítőkész, aranyos, és néha megleped amit szeret elég sokáig tarthat a kapcsolat.
Persze vannak ezek az amerikai stílusú lányok akiket csak úgy lehet felszedni ha ki mutatod hogy nem érdekled.
Ha 1 gyors menetre tervezel akkor a zselés megoldás a nyerő. De egy normális csaj és idősebb is ilyenek nem dől be.
Hát én annyira nem bírom a menőket XD Először mindenképp figyeld meg h milyen elvárása van a lánynak. Én sokkal jobban szeretem azokat a fiúkat akik akarnak vigyázni rám , viccesek és néha belém kötnek. Köztudottan imádom a vicces veszekdéséeket kioldja a napi feszültséget xD
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!