Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan csajoztok?
Kíváncsi lennék, mert nekem még nem jött össze. :D Próbáltam már szinte az összes oldalt, és mindig jól elbeszélgetek a kiszemeltekkel, kedveljük egymást, erre egyik percről a másikra már vissza sem írnak. Valamit nagyon szarul csinálhatok, gondolom, mivel itt olvasgatok, és látom azért nem olyan holt tér ez sem a leszbiknek, sem a biszexeknek.
Szerintem még ronda sem vagyok. Pasi sem. Nem értem....:D
Szóval tipp? :)
Na, hát az nincsen éppen közel ><". Úgyhogy, akkor csak némi tanáccsal szolgálhatok. Én például ha tényleg kiszemelek valakit úgy komolyabban. Akkor minél előbb megpróbálok vele leszervezni egy személyes találkozót. Ez ugye vagy össze jön vagy nem. Ha összejön és a találkozó végén is szimpi akkor elkérem a telószámát. Aztán igazából magától megy tovább a dolog :)
Vagy kellő alkohol mennyiség mellett random lányokhoz is simán odamegyek, és csak halál lazán elkezdek beszélgetni vele. :D Tényleg nem olyan nehéz amilyennek tűnik ;) és nem csak rajtad múlik, sokbann függ a másik szeméytől is. Ne magadban keresd a hibát.
Teljesen magabiztosan lépek fel én is. Eleve ilyen a személyiségem, de valamiért csak nem működik. :D Egyébként valahogy ezen a területen nincs is olyan sok lehetőségem. Az Alföld nem vonzza a leszbiket, szerintem :D
Nem tudom. Valami van...a levegőben IS :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!