Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16-18 éves lányok/fiúk! Milyen gyakran jártok bulizni? és ott milyen gyakran csajoztok/pasiztok?
Én 2 havonta járok. Kevésnek érzem,de az osztályom nagyrésze még ennyit sem jár O_O
Érdekel,hogy más a korosztályomból hogy van ezzel..
L/16,5
én minden hétvégén eljárok a haverokkal, de nem pasizgatok.
16/L
miért nem járnak a fiatalok bulizni?
nagyon durva,hogy a környezetemben a kéthavonta 1 bulizás soknak számít ennyi idősen...
A kikapcsolódásra minden fiatalnak szüksége van!
Én is eléggé zárkózott srác voltam.
Nem mentem sehova, kockultam itthon a gép előtt, mondván meg vagyok én barátok nélkül is. De aztán éreztem, hogy nem lesz ez így jó (szerencsére még időben) és elmentem egyszer az egyik buliba, megismertem egy lányt, akivel azóta is együtt vagyok és jegyben járunk. :)
Ja és eljárunk közösen buliba. :)
Én nem járok bulizni. Évente max. kétszer, mert nem érzem létfontosságúnak. A környezetemben mindenki jár bulizni, sokan le is részegednek. Én inkább kerülöm az ilyet, ami miatt lenéznek.
17L
Ritkán. Nem szeretem a piát, a cigit, ezért általában kinéznek. -,-
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!