Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 16-18 éves lányok/fiúk!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16-18 éves lányok/fiúk! Milyen gyakran jártok bulizni? és ott milyen gyakran csajoztok/pasiztok?

Figyelt kérdés

Én 2 havonta járok. Kevésnek érzem,de az osztályom nagyrésze még ennyit sem jár O_O

Érdekel,hogy más a korosztályomból hogy van ezzel..

L/16,5

2011. okt. 23. 17:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Énsem járok. Egyrészt azért mert öregnek érzem magam a 13-14 éves lányok között akik pcsaszoknyába meg pcsagatyába részegen rázzák magukat!

Másrészt én inkább leülök egy csendes bárba beszélgetni a barátaimmal.

18/L

2011. okt. 23. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:
Én minden nap járok bulizni, legalább is a motorozás nekem buli. Diszkóba, kocsmába, és egyéb dög unalmas helyekre soha nem járok. 18F
2011. okt. 23. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
én 14 éves koromtól jártam "bulizni" most 18 vagyok és egyre inkább hanyagolom már nem élvezem sok a balhé sok a részeg .. unalmas minden hétvégén nézni a sok alkeszt meg unom a sok nőstényt is
2011. okt. 23. 18:07
 14/18 anonim ***** válasza:

Nem azért írom ezt, mert végre megtaláltam a hasonló orientált embereket, de én sem járok bulizni szórakozóhelyekre. Az igazat megvallva egyáltalán nem vonz a dolog. Én nem iszom, nem cigizem és utálom a füstöt. A baráti köröm sem az a nagy bulizós. Ha van időnk akkor egészen más dolgokat csinálunk. Nyáron strand és sportolás, télen csak sportolás. Szóval inkább elmegyünk bowlingozni egy színvonalas helyre és akkor ott pizza, szolid zene stb. van, mint egy katakomba szerű pincébe ahol dübörög a zene és minden ember megpróbálja játszani az egészet a többiek előtt aztán meg várják az éjszakai járatot a megállóban vagy épp összetöri magát többedmagával egy autóban.

Hozzátenném, hogy pesti vagyok, tehát lehetőségem számtalan lenne, de nem élek velük. Egy kezemen meg tudnám számolni hányszor voltam diszkóban vagy akár házibulin.

2011. okt. 23. 18:12
 15/18 anonim ***** válasza:
Heti 2... 21/F
2011. okt. 23. 18:41
 16/18 anonim ***** válasza:

Soha nem voltam bulizni, és soha nem csajoztam 16 és 18 éves korom között. Azóta sem.

Teljesen boldog vagyok ezzel.

20/F

2011. okt. 23. 19:38
 17/18 anonim ***** válasza:

Hát én bulizni max ősökkel voltam, tökjó hangulat volt szétröhögtük az estéket :D Főleg hogy voltak olyan fiatalok is mintén, velük is elvoltam :D

De ilyen diszkó, meg piás(drogos) 50fős hardcore házibulik...Hát nem az én világom, van barátom is tehát pasizás céljából sem :)

15L

2011. okt. 23. 20:39
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Utálom ezeket a qrva bulikat. Sok részeg ember innen a környékünkről összegyűlik,aztán leisszák magukat tök részegre,elsősorban a lányok,ami miatt ilyen fogyatékos lányokkal szóba sem állok. és akkor másoknak azzal dicsekednek h hogyan leitták magukat meg minden....szánalmas
2011. okt. 23. 21:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!