Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hogyan csajoztok?
Kíváncsi lennék, mert nekem még nem jött össze. :D Próbáltam már szinte az összes oldalt, és mindig jól elbeszélgetek a kiszemeltekkel, kedveljük egymást, erre egyik percről a másikra már vissza sem írnak. Valamit nagyon szarul csinálhatok, gondolom, mivel itt olvasgatok, és látom azért nem olyan holt tér ez sem a leszbiknek, sem a biszexeknek.
Szerintem még ronda sem vagyok. Pasi sem. Nem értem....:D
Szóval tipp? :)
Egyetemen, fősulin könnyebb, mert lehet tudni pletykákból, ki bevállalós ilyen téren, és van egy pár :D
Meg mennek a pletykák, ki az aki betekintést enged lányoknak is.. :D
Barátkozz melegekkel, leszbikusokkal, transzneműekkel. Mindegy hogy nő, férfi, egyik se vagy mindkettő. Mindegy hogy tíz-húsz évvel idősebb-e mint te.
Először is, ha ismersz más melegeket, akkor bekerülsz a helyi meleg élet sodrába, és mivel valószínűleg a többiek is ismernek egy-két embert aki szintén meleg, bemutathatnak valakinek, és valószínűleg szívesen kerítenek neked :D
Ittasabb állapotomban én is odamegyek a lányokhoz, de nem nyomulok csak beszélgetünk...:D az online ismerkedés talán jobban megy, de ez is két emberen múlik.
Amugy írhatsz ha van kedved:)
Na nekem az online ismerkedés sosem ment. :D
Annyira erős már a gaydarom, hogy felismerem mindenhol még a kíváncsi lányokat is, nem csak a leszbikusokat. :D Engem mondjuk kifejezetten szeretnek a nők, ebből mondjuk sok a botrány is, mert hajba is kapnak miattam, illetve belém szeretnek olyanok, akikről nem is gondolnám, szóval kicsit extrémebb helyzetben vagyok. De egyébként nincs ebben semmi varázslat, magabiztosnak kell lenni, jó humorral és erős kisugárzással. A jó humor pedig nem a közhelyes béna poénokból áll, hanem abból, hogy épp egy mondatára tudsz valami poénosat mondani a beszélgetőpartnerednek, illetve a kisugárzás se tanulható, erre születni kell. Alapjáraton, ha udvarias és vicces, de egyben szexi is vagy, az nyerő. Nem árt az intelligencia és a tájékozottság sem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!