Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Lányok titeket elriaszt, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket elriaszt, ha egy nőnek van férje és gyereke?

Figyelt kérdés
Nyilván nem komoly kapcsolat a kérdés, hanem akár egy kaland, vagy egy barátság extrákkal kapcsolat...
2015. szept. 21. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Utolsó, ezt nem értem. Miért kizáró ok az, ha van férje? Gondolom, nem hármasban csinálnátok. :) Vagy annyira nem vonzódsz a férfiakhoz, hogy az is zavar, hogy ő igen?
2015. szept. 22. 10:22
 12/17 anonim ***** válasza:

Félreértettél. A hármas dolog vonzz, viszont mivel nekem nem mennek az intim kapcsolatok csak úgy, ezért kell egy közelebbi kapcsolat.

Szóval ja, ha van harmadik, legyen ő is nő.

Az nem zavar ha a párom biszex vagy pan, de a kapcsolataimban nem szeretnék férfiakat.

2015. szept. 22. 19:51
 13/17 anonim ***** válasza:
Akkor szerintem te értetted félre a kérdést, mert én úgy értelmezem, hogy a kérdező nem hármast szeretne, hanem bensőségesebb kapcsolatot egy nővel, és a kérdés arra irányul, hogy a leendő partnert zavarná -e az a tény, hogy van családja.
2015. szept. 22. 20:22
 14/17 anonim válasza:
Irigyellek!Én is pont ebben a helyzetben vok,de nem találok lányt magamnak-bár igazából csak nagyon vagyom rá,de nem keresek. tudatosan.A legjobb lenne olyan lánnyal "összejönni"akinek szintén van párja,gyereke.Nem adnám fel a. csaladot,de jó lenne "mellé"egy lány is:)
2015. szept. 22. 22:30
 15/17 anonim ***** válasza:
69%
Ne haragudj, de szerintem ez gáz.Rengeteg meleg/leszbikus szeretne házasságot kötni, neked megadatott mert heteró életmódot választottál, erre szórakozol itt vele össze vissza. Egy normális házasság nem így működik, szerintem nem igazán érted miről kéne szólnia, és ilyenkor csodálkozunk, hogy a házassági eskütétel vagy a szeretlek szó is ennyire leértékelődött a mai világban? Most komolyan, ilyen felfogással...
2015. szept. 23. 11:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, jelenleg is egy házas nő után vágyakozom,akinek ráadásul két gyereke is van.
2015. szept. 24. 18:38
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem volt ilyen kapcsolatom. Cakhogy egy idő után mindketten többet szerettünk volna. Pl. Több idő együtt, nem csak néha együtt tölteni az éjszakát.Mindig hazarohanni vacsorára, meg ilyesmik. Ő érthetően a családját választotta, amiért nem haragszom, de mondjuk itt nem fudott erről a férj és már nem is akart annyira együtt lenni vele, de mégis.

Lehet nálatok is ez lesz, hogy többet akartok majd mint aminek elindul. Nem csak szexet. A gyerek egyébként nálam nem volt zavaró, sokat voltunk 3-asban, de 4-esben nem fog menni.

Én ezért nem.mennék bele még egy ilyenbe.

2015. szept. 29. 07:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!