Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok. Titeket elriaszt, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok. Titeket elriaszt, ha egy srác lábfétises?

Figyelt kérdés
Csodálatosnak tartja a női lábakat, szívesen kényeztetné meg hasonlók... Nagyon beteg? :/
2015. szept. 17. 15:49
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem nagyon beteg. De engem riszat, mivel utalom,ha a labamhoz ernek

18/L

2015. szept. 17. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:

Parom peldaul az bar inkabb o akad ki ha igy hivom. O csak "labszereto" ember :D

Nincs abban semmi hiba c: szerintem noje valogatja. Vannak akik baromi csikisek es eleg kellemetlen ha a pasi kenyeztetne a labat, de megszakadsz a rohogestol vagy akaratlanul orrba is rugod... Ha nem vagyok elegge rahangolodva hasonlok a gondjaim nekem is. Xd vannak akiket szimplan nem indit be, meg vannak akik imadjak... :p

2015. szept. 17. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Dumaltam mar ilyen emberekkel, izgi. :)
2015. szept. 17. 16:43
 4/6 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem.
2015. szept. 17. 16:52
 5/6 anonim ***** válasza:
41%
É rosszul vagyok tőlük... 18L Inkább kötözés és hasonlók akkor már :DD
2015. szept. 17. 18:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább ne mond fűnek ,fának.. Az az igazság hogy a csajok ezt elég kemény perverziónak élik meg. Meglátásom szerint akár az anális dologgal is hamarabb előhozakodhatsz ,mint ezzel.. (Én nem szeretem az anált!) Vigyázz.. könnyen megkaphatod a "beteg állat" jelzőt. Sajnos. Ha megtudják hogy lábakra gerjedsz. :D
2015. szept. 21. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!