Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan lány, aki nem alkoholizál, nem dohányzik? (folyt. )
Aki nem kva, nem adja könnyen magát, van önbecsülése, önbizalma, okos, művelt, sok témához tud hozzászolni, aki leszbikus vagy biszex, akinek van humora, de komoly is tud lenni, akinek vannak céljai, aki tud szeretni, aki nem ver át, aki szép is emellett, aki hűséges, lojális, lehet rá számítani...fuh. Sorolhatnám még, de kezdem azt hinni, hogy az ilyen lányok valahogy vagy elvesztek vagy más bolygón vannak..
Egy lány, biszex, 18.
Én meg csak egy olyan lányt szeretnék,aki elfogad olyannak,amilyen vagyok,és nem önti rám az elvárások tengerét.. :(
20/L/L
minden leny es ember (lany is) iszonyatosan bunos, erededendoen
szoval ilyeneket mas bolygon se talalsz
mind rossz, csunya, gonosz, mocskos, beteg stb. sorolhatnam
fuh
Ez rám is igaz, de nem szeretem, ha valakinek ekkora követelményei vannak másokkal szemben..
Nekem a legfontosabb az, hogy valakit megkedveljek és nem egy sablon alapján fog ez megtörténni.
20/L
Ram illenek, amiket irtal leszamitva az alkoholos reszet, ugyanis szeretem az izet sokfele alkoholnak es a jo borokat meg kulonosen szeretem. :P Sokat karomkodok is, ami meg tutira taszito, aztan ezek utan meg szoktak lepodni az emberek, hogy megsem vagyok hulye, mint elsore latszik, csak szeretem tettetni. :D Egyebkent annyit szeretnek meg hozzaszolni, hogy onbizalma es onbecsulese sok nonek nincs, pedig igazan semmi okuk ra es ez mindig elszomorit. :(
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!