Van olyan 20 év körüli lány itt aki egyáltalán nem alkoholizál?
Olyan ritka ez manapság... én 20 fiú létemre még sose ittam alkoholt, nem is érzek rá semmiféle igényt. Nem is nagyon értem mi olyan jó benne, nem akarom kipróbálni. Van itt olyan lány aki hasonlóan gondolkodik?
Egyébként bocs az offért, azért írtam csak ebbe a kategóriába, mert szimplán sokan olvassák :)
*20 éves
bocsánat :) ilyenkor már kihagy az agyam :D
Kicsit idősebb vagyok,mint 20.
Eddigi életem során 1x ittam alkoholt.Brutálisan rossz volt.Egyből visszajött.
Azóta nem ittam.
Most sem iszok, sosem fogok.
14L
Nagyon sokáig még szilveszterkor se ittam semmit. Aztán most nyáron kezdtem bele..de elég rendesen... ( nyomor.lt életem van és ezért ittam.. ) Majd már lassan 1 hónapja ha ki is megyek akár beszélgetni 1 citromos sör lecsúszik..de úgy gondolom ez már nem nagy bűn.. :)
Amúgy nincs benne végülis semmi jó.. De felejt az ember pár feles után.. :D Meg igen csak jó kedve lesz.. :)
21/L
Én sem látom értelmét...se az ivásnak, se a ciginek, se a bulizásnak...
Jobb barátokkal ellenni, beszélgetni,társasozni(ez nagy mániám:D) mibt olyan programot csinálni aminek a végére nem is emlékszem semmire...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!