Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan 20 év körüli lány...

Van olyan 20 év körüli lány itt aki egyáltalán nem alkoholizál?

Figyelt kérdés

Olyan ritka ez manapság... én 20 fiú létemre még sose ittam alkoholt, nem is érzek rá semmiféle igényt. Nem is nagyon értem mi olyan jó benne, nem akarom kipróbálni. Van itt olyan lány aki hasonlóan gondolkodik?

Egyébként bocs az offért, azért írtam csak ebbe a kategóriába, mert szimplán sokan olvassák :)

2013. nov. 13. 03:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

*20 éves

bocsánat :) ilyenkor már kihagy az agyam :D

2013. nov. 13. 03:45
 2/12 anonim ***** válasza:
Arra várhatsz:D
2013. nov. 13. 05:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Kicsit idősebb vagyok,mint 20.

Eddigi életem során 1x ittam alkoholt.Brutálisan rossz volt.Egyből visszajött.

Azóta nem ittam.

2013. nov. 13. 05:50
 4/12 anonim ***** válasza:

Most sem iszok, sosem fogok.

14L

2013. nov. 13. 06:13
 5/12 anonim ***** válasza:
én nem, egyszerűen nem szeretem. lépj be egy mormon közösségbe, ott szabadon válogathatsz, bár akkor a szex dologgal megszívod..
2013. nov. 13. 07:15
 6/12 anonim válasza:
Hozzám jössz?:D
2013. nov. 13. 09:49
 7/12 anonim ***** válasza:
remélem nincs
2013. nov. 13. 10:01
 8/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sokáig még szilveszterkor se ittam semmit. Aztán most nyáron kezdtem bele..de elég rendesen... ( nyomor.lt életem van és ezért ittam.. ) Majd már lassan 1 hónapja ha ki is megyek akár beszélgetni 1 citromos sör lecsúszik..de úgy gondolom ez már nem nagy bűn.. :)

Amúgy nincs benne végülis semmi jó.. De felejt az ember pár feles után.. :D Meg igen csak jó kedve lesz.. :)

21/L

2013. nov. 13. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
Én sem iszom egyáltalán. Egyrészt mert borzalmas íze van az alkoholnak, másrészt alkoholisták között nőttem fel sajnos, így nekem egyáltalán nem tűnik az ivás poénos dolognak.
2013. nov. 13. 10:36
 10/12 anonim ***** válasza:

Én sem látom értelmét...se az ivásnak, se a ciginek, se a bulizásnak...

Jobb barátokkal ellenni, beszélgetni,társasozni(ez nagy mániám:D) mibt olyan programot csinálni aminek a végére nem is emlékszem semmire...

19/L

2013. nov. 13. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!