Fiúk! Gáznak találjátok a szűz, kissé ügyetlen, félénkebb lányokat? 16/L
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy elég gyakran megbotlom valamiben, nekimegyek a falnak, ajtónak, ilyesmi. Pedig nem vagyok annyira életveszélyes, csak hát, nem nagyon tudok vigyázni magamra... Ezen kívül 16 évesen még hozzám se nyúltak, pedig a korombeli lányok többsége már elég sok mindenen túl van. Lehet azért, mert eléggé félek dolgoktól, hallgatagabb is vagyok...Gáz?2013. nov. 12. 22:36
1/17 anonim válasza:
Majd én megtanítalak szeretni Babám. :D Az anyád istenit! :D Nyami, szűzpuncus :)
3/17 anonim válasza:
Ilyet keresek, csak kicsit idősebbet.
5/17 anonim válasza:
Nem gáz, én is szűz vagyok még. 20/F
6/17 anonim válasza:
az elson szakadtam =)) am tenyleg az ilyen friss husik a jok:D
7/17 anonim válasza:
Nem gáz, én is szűz vagyok még. 20/F
8/17 anonim válasza:
ugyan ez vagyok csak fiú változatba:/
17/F
10/17 anonim válasza:
Szerinted jobb dolog 16 évesen szétdugott, kiégett tiniribinek lenni? Gondolkozzál már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!