18-23 közötti lányok válasza érdekelne. Nálatok hátrányt jelent, ha elmondja a pasi akivel randiztok, hogy szűz?
Hogy miért alakult így most nem mennék bele, akit érdekel az írjon és megírom, lényeg az, külsőmmel, beszélőkémmel, méreteimmel..:D nincs probléma.
21F
ha nem lenne probléma, nem lennél szűz. ez a véleményem.
és igen. jelentős hátrány...
elvárom egy pasitól, hogy tudja mit kell csinálni, és ne én "törjem" be....
20/L
Ugyan már, ez csak egy állapot, majd változtatsz rajta. Ugyanilyen erővel most mondjam azt, hogy nem vagyok már szűz, de tapasztalatlan... mennyivel vagyok beljebb? :D
Amúgy is, első alkalom után szerintem simán bele lehet jönni a dologba, nem a tapasztalat számít, hanem, hogy hogyan viselkedsz vele az alkalom során.
Érted, ha valaki sok lánnyal volt már, de mindig azt csinálja, hogy a saját maga élvezetét nézi, hogy csak megd3gjam, semmivel sem lesz értékesebb, mint Te, aki lehet, hogy kevésszer vagy egyáltalán nem csinálta, de törődsz a másikkal. Ez a lényeg.
Szerintem azért még ne mondd el, de ha sor kerül rá, és ismered rendesen, akkor közölheted már...
24/F
Örülök, hogy van itt nem negatív válasz is, tekintve, hogy 20-21 évesen azért tényleg nem vagyok öreg. Első válaszoló figyelmébe ajánlanám másik kérdésem:
www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__5022157-szerintetek-hogy-tudnek-igy-valakivel-osszejonni
Ha ez mellett megmondod, hol a jó istenbe tehetek erről, leborulok előtted. Mellesleg nem kell engem betörni, nem vagyok ló, nem a világ legbonyolultabb dolga a szex, fantáziám van, a többi csak gyakorlat kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!