Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fiúk! Gáznak találjátok a...

Fiúk! Gáznak találjátok a szűz, kissé ügyetlen, félénkebb lányokat? 16/L

Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy elég gyakran megbotlom valamiben, nekimegyek a falnak, ajtónak, ilyesmi. Pedig nem vagyok annyira életveszélyes, csak hát, nem nagyon tudok vigyázni magamra... Ezen kívül 16 évesen még hozzám se nyúltak, pedig a korombeli lányok többsége már elég sok mindenen túl van. Lehet azért, mert eléggé félek dolgoktól, hallgatagabb is vagyok...Gáz?

2013. nov. 12. 22:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Olyan aranyos :). Nem gáz, nyugi. Csak a taplók gondolnák annak.
2013. nov. 12. 22:56
 12/17 anonim ***** válasza:

Inkább cuki :D

Merrefelé élsz? :)

2013. nov. 12. 23:07
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Kicsit igen.
2013. nov. 12. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:

Dehogy gáz :) Sőt én az ilyesmit aranyosnak is tartom, dehát ez csak az én hülyeségem, mindenesetre nálam + pont lenne :)

Az sem gáz, hogy szűz vagy. 18 után már kicsit érdekes, hogy nem adod be a derekad senkinek, de még akkor sem gáz. Később majd amikor a (jövőbeli)barátnőid szégyellni fogják magukat mert már 15,16 évesen elvesztették neked nem lesz ilyen problémád :)

Don't foss ;)

2013. nov. 13. 01:48
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz :)
2013. nov. 13. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Szerintem az a gáz, ha valaki 16 évesen minden fiúval lefekszik, és állandóan részeg a bulikban...

Egy 16 éves lány legyen "szűz, kissé ügyetlen, félénkebb" :)

22/F

2013. nov. 19. 17:58
 17/17 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem tartom annak!:) Kifejezetten aranyosnak tartom az ilyen ügyetlen lányokat ^^..nem gáz,ha hallgatagabb vagy,általában az ilyen emberekkel kettesben nagyon jót lehet beszélgetni, a párkapcsolathoz pedig pont 2 ember kell :))

Az sem gáz, ha 16 évesen szűz vagy, és a barátnőm lennél :) Legalább ha úgy alakulna, én venném el, aki tényleg tud szeretni meg romantikus stb..néhány emberrel ellentétben:D

Szóval,szerintem amiket leírtál nem gázok :)

2013. nov. 20. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!