Fiúk! Gáznak találjátok a szűz, kissé ügyetlen, félénkebb lányokat? 16/L
Inkább cuki :D
Merrefelé élsz? :)
Dehogy gáz :) Sőt én az ilyesmit aranyosnak is tartom, dehát ez csak az én hülyeségem, mindenesetre nálam + pont lenne :)
Az sem gáz, hogy szűz vagy. 18 után már kicsit érdekes, hogy nem adod be a derekad senkinek, de még akkor sem gáz. Később majd amikor a (jövőbeli)barátnőid szégyellni fogják magukat mert már 15,16 évesen elvesztették neked nem lesz ilyen problémád :)
Don't foss ;)
Szerintem az a gáz, ha valaki 16 évesen minden fiúval lefekszik, és állandóan részeg a bulikban...
Egy 16 éves lány legyen "szűz, kissé ügyetlen, félénkebb" :)
22/F
Egyáltalán nem tartom annak!:) Kifejezetten aranyosnak tartom az ilyen ügyetlen lányokat ^^..nem gáz,ha hallgatagabb vagy,általában az ilyen emberekkel kettesben nagyon jót lehet beszélgetni, a párkapcsolathoz pedig pont 2 ember kell :))
Az sem gáz, ha 16 évesen szűz vagy, és a barátnőm lennél :) Legalább ha úgy alakulna, én venném el, aki tényleg tud szeretni meg romantikus stb..néhány emberrel ellentétben:D
Szóval,szerintem amiket leírtál nem gázok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!