16 vagyok, még szűz, és kapcsolatom sincs; az ilyet szégyennek találjátok, fiúk?
16 éves vagyok, és még csak 1 barátom volt. Vele sem volt valami komoly, kemény 16 napig voltunk együtt. Nem volt sem csók, de még a kezemet sem fogta meg. -.-"
Nem vagyok egy különösebben csúnya lány, de bulikba nem járok, nem szoktam leinni magamat félhullára. Az ilyenről mi a véleményük a fiúknak? Szégyen? Vagy hogy?
Miért lenne szégyen? Ebben semi szégyelni való nincs.
Inkább az enyém a szégyen, mert én 18 vagyok és még egy barátnőm se volt. Az egyetlen pozitívum amit lánytól kaptam az egy szimpla ölelés volt.
Mivel hetente tesznek fel legalább 10 ilyen kérdést, ezért azt tudom mondani amit a többinek is mondtam: nem
Viszont, úgy látszik a mostani tizenévesekben nincs egészséges önbizalom és önértékelés. Ha meg lennék azok az alapok amik az élethez elengedhetetlenek ,akkor ez a kérdés se születne meg napi 1x-es rendszerességgel.
(és most nem leosztottalak)
4kapcsolat (két féléves is) és még mindig szűz
(csak pettingig jutottunk,)
18/F
- oké, értettem, nem vettem leosztásnak:) mondjuk önbizalmam tény, hogy nincs sok, de azért elfogadom magam, meg azt is, hogy a velem korabeli fiúk nem az ilyen lányokra hajtanak (többségében)
-mondjuk nem is érzem magam annyira elkésettnek, nem hiszemmm, hogy annyira lemaradtam volna valamiről. de azért maga a tudat, hogy van az egyik barátnőm, aki... hát annyira nem szép. kicsit duci. és mégis már a 3. barátja van, mindegyikkel smárolt, és azon van meglepődve, hogy én azzal az egy barátommal nem smároltam. nade kérem! nem hiszem, hogy annyira sürgősen fontos lenne!!! nem? :O
-akkor mégis vannak olyan fiúk, akik hiába idősebbek, mégsem olyanok, hogy rögtön döngetik a lányokat? na, az én ismerettségi körömbe is jöhetne jópár ilyen fiú... :/ :)
és köszönöm az eddigi válaszolóknak! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!