16 vagyok, még szűz, és kapcsolatom sincs; az ilyet szégyennek találjátok, fiúk?
16 éves vagyok, és még csak 1 barátom volt. Vele sem volt valami komoly, kemény 16 napig voltunk együtt. Nem volt sem csók, de még a kezemet sem fogta meg. -.-"
Nem vagyok egy különösebben csúnya lány, de bulikba nem járok, nem szoktam leinni magamat félhullára. Az ilyenről mi a véleményük a fiúknak? Szégyen? Vagy hogy?
pontosan ez van velemis hgy félek egy komolyabb kapcsolattól!
de eggy biztos: ahogy levettem az írásodból te egy nagyon okos és jo felfogásu lány vagy aki komolyan látja az élet dolgait ,csak félsz kimutatni hgy mit érzel
Kivánom hgy találj magad mellé egy olyan párt akimellet nem érzed magad gyávának és szeretni fogjátok egymást :)
Sok siker és csak türelem,mert nem vagy elkésve! :):)
trexi alias Misi 16/F
köszönöm szépen! :)
tudom,hgoy nem vagyok elkésve, csak annyira sz*r érzés, hgoy a barátnőim meg ott osztják , hogy így a barátjuk, meg úgy a barátjuk... -.- és zavar, vagyis nem, hanem bánt... érted... :/
Nem. Én még meg is becsülnélek miatta :)
Nem maradtál le semmiről.
Nem vagy te egy kicsit önbizalomhiányos? :)
Ha gondolod, dobj egy mailt :)
A kérdező kommentje:
"nekem az a gáz, hogy én nagyon szeretném tényleg, hogy ezzel és ezzel összejöjjek, mert néha én is érzem, hogy bewjövök neki, csak utána meg azzal magyarázom,hogy lehet,hogy cvsak beképzelem,"
Pont mintha magamat hallanám...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!