Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Nektek volt hetero időszakotok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek volt hetero időszakotok?

Figyelt kérdés
És csak azért voltatok együtt fiúval, mert ezt várta el a társadalom, vagy tényleg szerettétek?
2015. aug. 6. 15:22
 1/9 anonim válasza:
nekem meg mindig tart :D
2015. aug. 6. 16:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Akkor te nem vagy leszbikus, tádámm XD
2015. aug. 6. 16:15
 3/9 SZücsöm ***** válasza:
Nekem is tart még a hetero időszakom sőt még csak nem is a férfiakhoz vonzódom. Ha ezt olvasva arra a következtetésre jutottál hogy XY kromoszómával születtem akkor igazad van. :D
2015. aug. 6. 16:31
 4/9 A kérdező kommentje:
A kérdés értelemszerűen leszbikusoknak szól! És esetleg meleg fiúknak.
2015. aug. 6. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Tizen1-2 évesen full hetero voltam az egyik Baywatchos csávó miatt, de szerencsére elmúlt :)
2015. aug. 6. 17:32
 6/9 anonim ***** válasza:

13-14 körül még azt hittem. Hát lol. Azok a "fiúk" akik bejöttek, iszonyatosan nőiesek voltak, ez az androgűn típus. Nem jártam senkivel, mert mindenféle testiség taszított férfiakkal, valahogy sose volt senki az estetem-

Aztán persze rájöttem, hogy a butch csajok jönnek be.

2015. aug. 6. 18:02
 7/9 anonim válasza:

Régen is vonzottak a csajok de próbáltam el nyomni ezért lefeküdtem egy fiúval

Hát meg bántam

Maga a szexből a csók ujjazás meg a nyalás jött be a dugásrésze nem :/

Persze mind ezt csukott szemmel ,,élveztem"

19/L

2015. aug. 6. 22:49
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Leszbikus vagyok, soha nem volt "heteró korszakom". Szerintem aki le tud feküdni egy pasival az nem igazán leszbikus, talán inkább biszexuális.
2015. aug. 7. 21:41
 9/9 A kérdező kommentje:

Akkor ezek szerint nálatok a "hetero időszak" sem volt igazán hetero, max. erőltetés.

Azért kérdem, mert én most nem tudom, hogy velem mi van... pár hete úgy érzem, jobban vonzanak a nők, de túlnyomórészt mindig a férfiak érdekeltek. Csak a kapcsolataim nem igazán akartak összejönni, aki nekem kellett volna, az nem érdeklődött irántam, aki meg hajtott rám, az nekem nem kellett. De volt már több éves kapcsolatom is férfival... akkor?

2015. aug. 8. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!