Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Szerintetek a barátnőm hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a barátnőm hetero vagy leszbi?

Figyelt kérdés
Az van, hogy az egyik osztálytársam, pontosabban a legjobb barátnőm viselkedéséből nem igazán tudom megállapítani, hogy melyik nemhez vonzódik. Igazából nekem már egy ideje bejön mintha egy kicsit vonzódnék is hozzá, de ezt nem szeretném neki elmondani mert nem akarom elveszíteni. Egyszer azt hazudtam neki, hogy szerelmes vagyok az egyik fiúba a suliból, csak azért, hogy ki ne derüljön, hogy mit érzek a lányok iránt. Ő is mondta, hogy tetszik neki egy fiú. Többször is mondta. De közben meg folyamatosan hozzám bújik, puszid ad meg még simogatni is szokott és ilyenkor nagyon zavarba vagyok. A suliba egyszer azt mondták ránk, hogy olyanok vagyunk mintha egy pár lennénk mintha leszbik lennénk és én egyből tagadni kezdtem, ő pedig nem mondott semmit. Nagyon sokat féltékenykedett, amikor másokat megöleltem, mindig azt mondogatta, hogy őt nem is ölelem meg pedig nem is igaz. Lehet, hogy én értettem félre a viselkedését, és véletlen beleszerettem. Hiszen azóta érzem ezt iránta, amióta simogat ölelget puszilgat stb. Meg amikor mélyen a szemembe néz és a homlokát az enyémhez nyomja. Ilyenkor alig tudok ellen állni, de ő ezt nem tudja. Tudnátok segíteni? Nem tudom, hogy a viselkedéséből mit vegyek le :( Szerintem amúgy hetero.
2015. júl. 28. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Tobbet erzel iranta mint baratsag? Ha igen en leulnek vele es megbeszelnem vele a dolgokat lehet o is erez valamit irantad de az is lehet hogy az o szemszogebol ez csak szoros baratsag (bocs hogy ekezetek nelkul irtam ) szurkolok!
2015. júl. 28. 19:27
 2/7 anonim válasza:
Mennyi idősök vagytok? Lehetséges, hogy ő is ugyanúgy érez mint te vagy legalábbis tetszel neki. Lehet, hogy biszex ha a pasik is bejönnek neki. Szerintem ne úgy állj hozzá, hogy nem lesz ebből semmi. 18/L
2015. júl. 28. 19:27
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát pont ez a baj, hogy ha beszélek vele és kiderül, hogy nem érez semmit én fogok előtte beégni ráadásul még el is veszíthetem.
2015. júl. 28. 19:31
 4/7 anonim ***** válasza:
Elso vagyok de ha nem csinalsz semmit akkor meg lehet kesobb szon fogsz mi lett volna ha elmondom neki.
2015. júl. 28. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Azon fogsz*
2015. júl. 28. 19:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát legközelebb ne állj ellen! :D
2015. júl. 28. 20:34
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Pedig hidd el ,hogy megfogod bánni ha nem teszel semmit.

Vagy beszélsz vele ,hogy ez a problémád.

pl.Nem szeretnélek elveszíteni akár mi is legyen a válaszod ,de szeretném ha megoldanánk ezt a problémámat a lehető legjobban. ÉS felvázolod ,hogy mit érzel iránta.

Ha jó barátnőd akkor biztos ,hogy melletted marad akár hetero akár nem.

Az ,hogy legközelebb ne állj ellen és esetleg megcsókold az nagyon két esélyes.

Lesz egy csók ,de akármennyire is jó többet ronthat ,mint használ ha ő nem úgy érezz.

Szerintem a nyílt beszéd lesz a legjobb.

2015. júl. 28. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!