Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbi vagy a hetero kapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbi vagy a hetero kapcsolatot választanád? /bővebben lent/

Figyelt kérdés

A helyzet a következő. 25 éves vagyok és van egy barátom, akivel nem érzem jól magamat, viszont van egzisztenciája (kocsi, lakás, jó állás), mindennel ellát, nem veszekszünk, egyedül a szexuális életünk csapnivaló.

A főiskola alatt egyszer csak úgy kíváncsiságból lefeküdtem egy csajjal és onnantól kezdve tudom, érdekelnek a lányos dolgok.

Időnként találkozok egy lánnyal, aki nagy valószínűséggel leszbikus és remekül megértjük egymást. Szexuális értelemben szinte vibrál köztünk a levegő.

Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.

Vágjak bele ebbe a kapcsolatba, amiben talán kettesben boldogok lehetünk vagy inkább fojtsam el a vágyaimat és maradjak meg ennél a férfinál - aki egyébként normálisan bánik velem, de szexuálisan borzasztóan kielégületlen vagyok mellette.

A "beszéljük meg" részen már rég túl vagyunk: ő ilyen és kész, fogadjam el...

2014. máj. 27. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább a boldogságot választanám
2014. máj. 27. 15:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?

[link]

2014. máj. 27. 15:12
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el magad úgy, hogy öt év múlva is ezzel az emberrel élsz, valószínűleg elég megromlott viszonyban....és vesd össze azzal, hogy lehet (!) hogy boldogan élsz egy nő mellett. Az utóbbi kockázatosabbnnak, tűnik, de nézőpont kérdése.

Gondold át, hogy melyik élettől félsz jobban, és dönts aszerint :)

2014. máj. 27. 15:50
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én a csajra voksolok. És nem csak a szex miatt. Szólj ha tévednék, de úgy érzem te már nem vagy szerelmes a pasidba. És ez itt a döntő! Innen úgy tűnik, csak a biztonság tart már mellette, de ha most nem lépsz, ez idővel csak rosszabb lesz...
2014. máj. 30. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!