Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbi vagy a hetero kapcsolatot választanád? /bővebben lent/
A helyzet a következő. 25 éves vagyok és van egy barátom, akivel nem érzem jól magamat, viszont van egzisztenciája (kocsi, lakás, jó állás), mindennel ellát, nem veszekszünk, egyedül a szexuális életünk csapnivaló.
A főiskola alatt egyszer csak úgy kíváncsiságból lefeküdtem egy csajjal és onnantól kezdve tudom, érdekelnek a lányos dolgok.
Időnként találkozok egy lánnyal, aki nagy valószínűséggel leszbikus és remekül megértjük egymást. Szexuális értelemben szinte vibrál köztünk a levegő.
Fogalmam sincs, hogy mit tegyek.
Vágjak bele ebbe a kapcsolatba, amiben talán kettesben boldogok lehetünk vagy inkább fojtsam el a vágyaimat és maradjak meg ennél a férfinál - aki egyébként normálisan bánik velem, de szexuálisan borzasztóan kielégületlen vagyok mellette.
A "beszéljük meg" részen már rég túl vagyunk: ő ilyen és kész, fogadjam el...
Miért lennél boldog, ha lehetsz normális?
Képzeld el magad úgy, hogy öt év múlva is ezzel az emberrel élsz, valószínűleg elég megromlott viszonyban....és vesd össze azzal, hogy lehet (!) hogy boldogan élsz egy nő mellett. Az utóbbi kockázatosabbnnak, tűnik, de nézőpont kérdése.
Gondold át, hogy melyik élettől félsz jobban, és dönts aszerint :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!