Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A régi bizonytalant vagy az új biztos kapcsolatot választanád? Vagy egyiket sem?
Harmadik utat- először is a meglévő kapcsolat (házasság) tisztességes lezárását (válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, valamint a lelki kötődések lezárása, a kapcsolat "meggyászolása").
Valamennyi EGYEDÜL töltött idő- ami alatt tisztába tudnék jönni a saját érzéseimmel, céljaimmal. Ez nem 1-2 hét.
Nem tartom jó ötletnek felelőtlenül az ex karjaiba omolni.
Valamiért az a kapcsolat is szétment anno...
Ha becsülöd magad valamennyire, ha az anyagi megfontolások játszanak szerepet a kapcsolataidban, akkor tessék időt adni magadnak arra, hogy te magad is eldönthesd, mit akarsz.
Az egy dolog, hogy van kínálat- ettől nem muszáj azonnal élni vele.
Minden jót.
...egy NEM szó kimaradt és nagyon lényeges.
Szóval helyesen: ha NEM az anyagi megfontolások motiválják a kapcsolataidat.
:) elnézést
Előttem már leírták nagyjából azt, amit én is megfoglamaztam amgamban a krédésed után.
Nem melegítgetnék semmit a volt kapcsolatommal, a házasságodat meg úgy tisztességes, ha lezárod egy válással.
Majd utána gondolkodj a következő kapcsolaton, ne amikor még házas vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!