Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » A régi bizonytalant vagy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A régi bizonytalant vagy az új biztos kapcsolatot választanád? Vagy egyiket sem?

Figyelt kérdés
A történet röviden: van egy kapcsolat ami első nagy szerelem, gyerek születik, de szétmennek (igazi ok nincs)sosem volt komoly vita, veszekedés. Majd jön egy új férfi , új élet kezdődik , házasság, lakás gyermek születése, minden idilli, de nagyon megromlik a kapcsolat évek telnek de nem sikerül rendezni a dolgokat. Felbukkan az első férfi aki újra szeretné kezdeni, de ott a dilemma, ha egyszer elhagyott talán mégegyszer megtenné? Egyálatlán jó ötlet lenne újra kezdeni vele?
2014. márc. 13. 11:16
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Harmadik utat- először is a meglévő kapcsolat (házasság) tisztességes lezárását (válás, vagyonmegosztás, gyermekelhelyezés, valamint a lelki kötődések lezárása, a kapcsolat "meggyászolása").

Valamennyi EGYEDÜL töltött idő- ami alatt tisztába tudnék jönni a saját érzéseimmel, céljaimmal. Ez nem 1-2 hét.

Nem tartom jó ötletnek felelőtlenül az ex karjaiba omolni.

Valamiért az a kapcsolat is szétment anno...

Ha becsülöd magad valamennyire, ha az anyagi megfontolások játszanak szerepet a kapcsolataidban, akkor tessék időt adni magadnak arra, hogy te magad is eldönthesd, mit akarsz.

Az egy dolog, hogy van kínálat- ettől nem muszáj azonnal élni vele.

Minden jót.

2014. márc. 13. 11:26
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

...egy NEM szó kimaradt és nagyon lényeges.

Szóval helyesen: ha NEM az anyagi megfontolások motiválják a kapcsolataidat.

:) elnézést

2014. márc. 13. 11:26
 3/5 A kérdező kommentje:
Az anyagiak egyáltalán nem számítanak! Én sosem voltam az aki egyik meleg ágyból a másikba rohan...sőt.
2014. márc. 13. 11:32
 4/5 anonim ***** válasza:
80%
Egyiket sem. Meglévő kapcsolatot lezárni. Exszel lehet tartani a kapcsolatot, ismerkedni, de semmiképp sem a karjaiba szaladni. Új, önálló életet kezdeni, egy ideig függetlenül. É
2014. márc. 13. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
53%

Előttem már leírták nagyjából azt, amit én is megfoglamaztam amgamban a krédésed után.

Nem melegítgetnék semmit a volt kapcsolatommal, a házasságodat meg úgy tisztességes, ha lezárod egy válással.

Majd utána gondolkodj a következő kapcsolaton, ne amikor még házas vagy!

2014. márc. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!