Jogosan szid az anyósom? Ez elég régi felfogásra vall nem?
Figyelt kérdés
Tavaly áprilisba házzasodtunk össze a nászút májusba volt. Anyosóm szülinapján (február 6) bejelentettük hogy 4 hónapos terhes vagyok erre ő teljesen kiakadt hogy ha májusba volt a nászút és ha akkor rögtön teherbe esek akkor ő már unokázhatna...és elkezdett hibáztatni hogy ez biztos az én hibám hogy nem.lettem.rögtön terhes meg biztos mástól van baba mert ő mikor hozzáment az aposomhoz akkor a nászút után egyből terhes lett..Erre kiakadtam és megmondtam hogy ha szerinte hibás vagyok mert nem rögtön lettem terhes akkor nem vagyok rá kiváncsi és az unokát se látogathatja meg..2014. febr. 22. 13:32
1/38 anonim válasza:
Dehogy jogosan... És a férjed mit mond?
2/38 A kérdező kommentje:
Hogy fogadjam el hogy az anyukája ilyen mert ő egy szerethető asszony csak vannak ilyen hobortjai..meg egyik fülemen be másikon ki..
2014. febr. 22. 13:36
3/38 anonim válasza:
Közöld a férjeddel, hogy ha még egyszer anyuka pártját fogja, akkor te meg a bőröndöt fogod és mész elfelé.
4/38 anonim válasza:
Kicsit bolond a néni, de ezzel nem tudsz mit kezdeni. Valóban hagynod kell a fenébe, mert megváltozni nem fog. Annyi, hogy magadért mindig állj ki. Az, hogy biztosan mástól van a gyerek, már személyes sértés! Ezt semmiképp se hagytam volna szó nélkül!
5/38 anonim válasza:
Erre én is azt mondanám, hogy bolond és nem érdemes vele foglalkozni.
6/38 A kérdező kommentje:
3-as igazad van ! Az zavar a legjobban hogy anyósom csak azóta ilyen mióta tudja hogy terhes vagyok ..azelőtt szinte 3 naponta mentem át mert szinte olyan volt mintha második anyukám lenne..Ma meg is beszélem a férjemmel..
2014. febr. 22. 13:41
7/38 anonim válasza:
Anyóspajtás vagy rendkívül primitív alapjáraton, vagy valami időskori idegrendszeri betegsége van. Nem tudom, hogy merült fel benned, hogy jogos lenne, amit mondott, természetesen nem volt az. A terhesség alatt nyilván érzékenyebb az ember, de nem érdemes leállni vitatkozni az ilyenekkel, mert a saját nyugalmadat zavarod meg vele. A férjedtől lenne elvárható ilyenkor, hogy leállítsa az anyját, mégpedig határozottan. Olyat nem szabad mondani, hogy nem láthatja a gyereket, mert a nagyszülő láthatási jogát a törvény garantálja - gondolom nem hiányozna nektek, ha egy elborult agyú ember még pereskedne is veletek.
8/38 anonim válasza:
Nálunk is azóta lett bolond az anyós, mióta terhes vagyok. Mindenért én vagyok a rossz, és én emgmondtam neki,hogy nem is lesz unokázás, mert úgy viselkedik mint egy 2 éves. Párom ezt tiszteletben tartja, tudja, hogy nem tud jobb belátásra bírni, nem fogja látni az unokát és kész.
Lenne egy kérdésem. Van testvére párodnak?
9/38 anonim válasza:
Mondjuk ha ti is elkezditek zsarolni a gyerekkel ti sem lesztek különbek nála. Valahogy így születnek azok a gonosz anyósok is.
(Nagyszülői láthatási jog is létezik, amit gyámhivatalban simán elintézhet a nagyszülők ha eldurvul a helyzet)
10/38 A kérdező kommentje:
Igen egy öcccse.. az ő felesége is egyből terhes lett..ő lett a császárnő mert hogy tartja a család "hagyományait" hogy nászút után legyél egyből terhes..
2014. febr. 22. 13:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!