Jogosan szid az anyósom? Ez elég régi felfogásra vall nem?
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__hazassag_..
Valami nagyon okos már tett is fel kérdést -.-"
Egy kismamával előfordul, hogy túlérzékeny, de jobb lenne, ha nem süllyednél le a nyilvánvalóan buta anyósod szintjére. Reméljük a gyerek nem a nagymamitól örökli az észbeli képességeit, vagy legalább jobban figyel majd a biológia órán.
Mondd neki, hogy a férjed találta ki, mert így még gyerektartást is kapsz majd a kicsi apjától. Meg bébiszitterre se kell költeni, mert annak a nagymamának ez lesz az egyetlen unokája, jön majd pesztrálni ő is, meg a nagynénik is.
Azért a férjeddel beszéld meg előre, ne a Mamától tudja meg a híreket!
Dehogy... Egy kicsit most te is érzékenyebb vagy.. Biztosan egy picit jobban felveszed azt a,it mond.
De attól nem kevésbé hülyeseg..
Bár az én anyósom is megkattant, amióta hátasok vagyunk..
Mi nem is tervezzük a közeljövőben a gyereket.
Aztbis tudja, hogy fog gátlőt szedek, még szedek is egy jó ideig, mégis rákérdez mindig amikor találkozunk (havonta)
Komolyan, mintha belecsíptem volna olyan arcot vág, amikor a válaszom az, hogy még nem istervezzük..
És azt mondja két oktávval magasabbra váltva, hogy "komolyaaan?
Mintha nem minden hónapban ugyanazt válaszolnám...
De mAr most tudom, hogy a,ikor projekt lesz is ezt mondom, mert ha nem, akkor nem lesz 1 perc nyugtunk sem...
Nektek gratulálokma pcihez..
Prőbáld az anyósodat nyugodtan keelni, amennyiire tudod...
Persze,nem kell jóban lennie vele,mintha az csak úgy menne.
Nekem is megmondta az anyósom,hogy nem hozzám jön,hanem a fiához meg a gyerekemhez.És itt lakom a férjemnél ezért be kell nyelnem az anyóst és nem úgy hogy fújok rá,hanem kedvesnek kell lennem vele,különben csak a feszültség van belőle a férjemmel...pedig útálom az anyósom,mégis jópofát kell hogy vágjak a békesség kedvéért!
Igen,előbb utóbb helyre kellene tennie,mert a férje úgysem fogja.
Már csak az a kérdés,hogy terhesen vagy majd a pici mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!